Jeff Rense: bäst när det gäller alternativa nyheter!

När det gäller s.k. alternativa nyheter så är det Jeff Rense hemsida, Rense, som gäller — inte Alex Jones, som är en s.k. gate-keeper och en Judas-goat, dvs. en köpt judas och en förrädare. Alla som vet något om något ägnar inte denne fete gris någon som helst uppmärksamhet. Själv besökte jag senast någon av denne äcklige judas hemsidor för en fem-sex år sedan. Jones är s.k. kontrollerad opposition.

Vi vet att så är fallet då endast Rense vågar ta en konfrontation med den sionistiska rörelsen, något som f.ö. så när kostade honom livet för ett par veckor sedan när han blev attackerad av antingen MI6 eller Mossad (enligt Tim Rifat) och kraschade sin bil i en olycka som icke gick att överleva då bilen totalförstördes. Men överlevde gjorde Rense och redan ett par dagar senare var han tillbaka i hetluften och ledde sin radioshow som vanligt. Rense är således en websida som ”man” vill bli av med!

SÅ om man vill veta vad som pågår så gör man klokt i att besöka Jeff Rense hemsida och kolla upp länkar och annat för att på så vis fördjupa sina kunskaper om den s.k. konspirationen mot mänskligheten. Där finns även dagligen uppdaterade nyheter från olika nyhetskällor vilka alltid är värda att kolla upp, även om man bara läser rubrikerna på flertalet av länkarna. En annan god idé är att gå till Rense You Tube kanal och där lyssna igenom det lilla videobibliotek som man lagt upp. Alla videos är korta, 15-20 minuter, men väl illustrerade, något som förhöjer informationsmottagligheten.

Man kan självfallet inte hålla med om allt, och det gör såklart inte heller Rense, men då det fria ordet ännu råder i USA så får man ta informationen som den serveras. Det finns alltid något av värde hos alla hans gäster, ja tom. när det gäller ufos och aliens och andra egendomliga teorier. Det finns vidare ett enormt stort utbud av intervjuer Rense gjort genom åren utlagt på You Tube av hans lyssnare, och där finns det mesta om det mesta. Så det är bara att sätta igång och utbilda sig medans tid ännu finnes och Nätet alltjämt är öppet och fritt.

2 svar till “Jeff Rense: bäst när det gäller alternativa nyheter!

  1. Har anat att denne man inte är att lita på, så jag har slutat titta på hans jolller.

  2. Själv håller jag alltjämt Rense som den mest pålitlige av alla förmedlare av alternativa nyheter. Att han sedan öppet törs kritisera judarna för deras brottsliga aktiviteter ökar förtroendet för denne orädde man. Rense kunde ju ha valt samma väg som den äcklige grisen Alex Jones och kritiserat allt och alla utom dem som verkligen innehar makten och på så vis levt ett liv i sus och dus utan att behöva riskera att bli mördad, något Rense nästan blev i våras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s