Kärnvapen nu icke längre användbara!

Kobalt

kobolt

Kärnvapen är icke längre användbara för någondera part — varken för israelalliansen, med säte i Washington, London och Jerusalem, eller för dess fiender — något som beror på att alltför stora mängder kobolt nu finns i världens kärnvapenbestyckade länders stora städer, allt enligt Tim Rifat, en person väl värd att kolla upp. Kärnvapen är nu således outdated!

Tydligen är det som så att om man låter detonera kärnvapen på en plats som innehar stora mängder kobolt så kommer denna kobolt att genom en kemisk reaktion under själva kärnvapendetonationen att frigöra det oerhört dödliga kobolt 60 ur kobolten på plats för att därefter sprida denna rakt ut i atmosfären, något som då utplånar allt liv i närområdet … och annorstädes, då kobolt 60 strax kommer att spridas av vindarna hundratals mil åt alla håll.

Hundra ton av Kobolt är allt som behövs för att ta död på allt liv på vår planet! Hundra ton och ett par kärnvapenexplosioner! Ty om denna mängd av kobolt genom kärnvapendetonation omvandlas till kobolt 60, världens kanske mest dödliga radioaktiva isotop och en s.k. airborne molecular atomic emission killer, så betyder det slutet för oss alla, inklusive dem som ”vann” kriget!

Genom att tala om för fienden att man har stora mängder kobolt vid alla platser man vill skydda så förhindrar man således på ett effektivt vis dessa platser från att bli mål för kärnvapenattacker, då fienden själv kommer att gå under genom att attackera dessa platser. Endast en galen amerikansk president av självmordsbombarkaraktär skulle sålunda få för sig att bomba en plats med kärnvapen där tonvis med kobolt fanns.

Kobolt är f.ö. ett grundämne som finns i stora mängder i samtliga av Europas och USA:s stora städer, då det har viss användning inom industrin, något som då medför att om en fullskalig kärnvapenattack utförs av endera part i konflikten mellan den judiskkontrollerade västsidan och den fria världen (Ryssland, Kina, Indien m.fl.) så behöver inte den attackerade sidan slå tillbaka, eftersom allt kobolt 60 som frigörts i atmosfären snart även kommer att göra slut på attackeraren.

Ett fullskaligt kärnvapenkrig kommer således, enligt Rifat, att göra slut på hela den nordliga hemissfären och göra denna del av världen obeboelig. Kobolt 60 är f.ö. orsaken till, menas det, att USA nu gjort en s.k. deal med Iran, ett land som har stora mängder av ämnet, ett ämne som snabbt och enkelt kan göra slut på israel och Europas stora städer om det överlämnas i händerna på jihadister, galna självmordsbombare vilka finns i stort antal överallt, bl.a. i Sverige!

Det finns således en orsak att USA-alliansen plötsligt gör allehanda s.k. deals med sina dödsfiender, något som dock inte riktigt förklaras i media, eftersom få svenskar eller andra västbor bryr sig om annat än skvaller, sport och nöjen när det handlar om nyheter, så varför slösa tid på att rapportera om vad som pågår när dryga 90 procent ändå inte bryr sig och dessutom är för lågintelligenta för att kunna förstå?

För att nu återgå till efterspelet av ett ev. fullskaligt kärnvapenkrig, så är det som så att endast i söder kommer man sedan, om det fullskaliga kärnvapenkriget dras igång, att ev. kunna leva vidare, något som då medför att överlevarna i norr kommer att söka sig dithän och ta över dessa områden, något som kommer att ske på de inföddas bekostnad. De infödda kommer mao. att etniskt rensas ut, ty sådan är den mänskliga naturen: när det kommer till kritan så gör vi det som behövs för att överleva.

Viljan att överleva och göra det som krävs för att göra så är en primär funktion hos människan, och inget folk har en starkare drift att göra så än den vite mannen. Ingen krigare blir, tydligen, mer fruktansvärd än han, dessa bärsärkar, när det drar ihop sig. Att detta är sant vet vi alla. Sök bara tillbaka i minnet till kriget i det forna Jugoslavien där folk som levt sida vid sida i generationer plötsligt blev förvildade.

En totalt ödelagd nordlig hemissfär kommer därför att medföra att den vite mannen drar söderut och där hänsynslöst gör slut på allt motstånd. Han installerar där sedan sig själv och de sina. Det hela är inget annat än ett klart bevis på att Darwin inte var helt fel ute ändå när det gällde sin teori om the survival of the fittest.

Men låtom oss hoppas att det icke behöver gå så pass långt. Låtom oss istället taga våra förnuft till fånga och bryta förtrollningen vi stå under (och då menar jag på fullt allvar att vi, hela Europas befolkning, i detta nu, står under en form av demonisk passiviserande förtrollning) för att sedan taga oss tillbaka till en plats där vi kunna själva styra över vårt öde.

Vi måste nu fjärma oss från USA/EU/israelalliansen och istället närma oss våra vänner i öster, dvs. ryssarna och fränder. Vi måste se till att vi inte dras in i Nato mot vår vilja, något som man nu försöker få oss att göra, och vi måste även dra oss ur det demoniska EU för att sedan återställa ordningen i vårt eget hemland och ta tillbaka kontrollen igen på alla fronter över det som är vårt.

5 svar till “Kärnvapen nu icke längre användbara!

 1. Men vad bli resultatet om en a-bomb detoneras på stor höjd med EMP som resultat?

 2. Det allra farligaste vapnet har vi i våra hem, hjärntvättmaskinen TV´n!

 3. Enligt Tim Rifat, Sven, så kan kärnvapen nu endast användas så länge som blott mindre mängder av kobolt finns i närheten, som mest något tiotal ton. Alla världens stora städer är iom. detta inte längre reella mål. Klicka på länken Mix624, en JewTube-kanal med över hundra 45-50 minuter långa videos där Rense och Rifat diskuterar allehanda aktuella ämnen. Kobolt och kobolt 60 avhandlas där flitigt i åtskilliga videos. Vad sedan gäller TV-tittandet så har du såklart rätt, men nu när allt fler får sina nyheter från nätet så har greppet på oss försvagats ordentligt de senaste åren. Ingen normalt funtad människa tror ju längre på ett enda ord som nyheterna kommer med, iaf inte när det gäller internationella händelser av vikt.

 4. Vad som är ”fit” enligt Darwin är sannolikt rätt mängd melanin i huden för det klimat där man befinner sig. Både forskning och sunt förnuft tycks vara samstämmigt på den punkten.

  Vad gäller domedagseffekten av Kobolt-bomb behövs det enorma mängder kobolt som bestrålas i detonationsögonblicket enligt denne oemotsagde kommentator:
  ”… the amount of cobalt required to cause the effect that Szilard described is enormous and not practical”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Cobalt_bomb#Doomsday_effect

  …men det är klart att uppretade religiösa iranier eller ett religiöst IS kan bestråla kobolt och sedan spränga en smutsig terrorbomb i Washington/Telaviv med strålande ”gudibehaglig” effekt på de religiösa där som tar dem till himmelriket.

  Vad religiösa pysslar med efter Breivik förvånar mig numera inte det minsta.

 5. Tim Rifat är ett geni som verkligen kan sin sak när det gäller kobolt och kobolt-60, då det är han som introducerat vapnet till världen, något han gjorde för snart 20 år sedan hos Jeff Rense. SÅ när Rifat hävdar att 100 ton kobolt och en kärnladdning är allt som behövs för utplåna allt liv på Jorden, så är det nog på det viset. Ingen annanstans än på Jeff Rense radioshow diskuteras f.ö. kobolt-60, då man, israelalliansens ledare, är livrädda att galna jihadister ska förstå vilket formidabelt vapen det handlar om och hur enkelt man kan förinta alla Europas stora städer. Endast Rifat verkar kunna uttala sig om saken, något som beror på att han på något egendomligt vis står över lagen och från sitt hem i England kan göra och säga precis vad han vill helt öppet utan att bli arresterad! Han hotar t.ex. helt öppet att döda den engelska kungafamiljen och regeringen, inklusive Cameron och hela dennes familj, men kan trots dessa grova brott röra sig helt fritt överallt. EN vanlig dödlig som på facebook eller twitter sagt att han tänker döda Cameron eller drottningen hade blivit arresterad på 5 minuter. Man vågar således inte arrestera Rifat då man till varje pris vill undvika att ge honom publicitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s