Abort : sataniskt blodsoffer!

Enligt Zachary King, en f.d. satanisk  High Wizard, så ingår aborter i den sataniska rörelsen som en av dess viktigaste riter. Själv ledde King, en djävulsdyrkare som redan femton år gammal hade brutit mot alla 10 Guds Bud, över hundra sataniska aborter där nio månader gamla s.k. foster dödades/mördades för att sedan ätas upp av medlemmarna. I USA är det nämligen tillåtet att döda ett barn framtills dess att det har fötts — oavsett hur gammalt det är! King, nu en from kristen, avslöjar allt i en ny bok.

Tilläggas om King och andra grova syndare av hans sort är dock att man kan inte sona sina brott enbart genom att bli kristen och be om förlåtelse: Ty lagen om sådd och skörd kan inte sättas ur spel. Kings vidare straff är således att själv genomlida det onda han åsamkat andra, och detta lidande kommer att bli fruktansvärt och kan komma att ta åtskilliga liv att bli klar med … eller så kan han göra en Milarepa och bli klar med all dålig karma på ett enda liv. Han undslipper dock inte sin karma, oavsett hur många goda gärningar han gör eller hur många böner han ber till Gud.

Läs vidare här (skrämmande läsning) om vad aborter egentligen handlar om, allt enligt King: http://www.lepantoinstitute.org/abortion/former-satanist-i-performed-satanic-rituals-inside-abortion-clinics/

Ett svar till “Abort : sataniskt blodsoffer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s