Ungern försvarar sina gränser

Ungern gör helt rätt när man försvarar sina gränser mot de huvudsakligen muslimska horderna som i hundratusental nu invaderar Europa. Tyvärr stoppades inte dessa horder redan när de lämnade Turkiet. Man borde ha sänt dem tillbaka dit de kom ifrån innan de ens nått Grekland, för då hade dagens olustiga situation aldrig infunnit sig. Man hade då även sänt ut ett budskap världen över till andra som tänkt flytta till våra hemländer utan tillstånd.

Tveklöst är det som så att en stor mängd av de s.k. flyktingarna är islamiska fundamentalister och ISIS-supportrar, och vad dessa personer sedan kommer att ställa till med här hos oss inser vi säkert alla? Hur aggressiva dessa män är har vi med egna ögon fått se den senaste tiden när de attackerar poliser och andra. Trots detta tar vi emot dessa för oss helt okända personer (vi vet inget om deras bakgrund, kanske är de kriminella?) med öppna armar.

Ingen har rätt att kräva att få bosätta sig på ett annat folks territorium, lika lite som någon har rätt att sparka in din lägenhetsdörr och flytta in i ditt hem mot din vilja. Rätten att försvara sig är en primär rättighet, utan vilken vi går under, för när man inte längre kan försvara sig så är risken stor att man förlorar allt man har och håller kärt.

De syriska flyktingarna måste därför stanna kvar i de länder som gränsar till Syrien, dvs. inom den egna sfären av araber och islam; och där måste de sedan vackert invänta slutet på kriget, varefter de kan återvända till sin hemtrakter och bygga upp sina liv på nytt.

De enda syriska flyktingar som vi ens bör överväga att släppa in i Europa är de kristna, för de är på allvar hotade av ISIS och dem som understödjer denna organisation, dvs. israel och USA. Allt som sker i Syrien har f.ö. som slutmål att expandera dagens israel till att innefatta allt landområde från Medelhavet till Iran, dvs. den landmassa som Bibelns gud gav till Abraham — ett projekt som pågått i 200 år. Alla kyrkor och moskéer kommer därefter att rivas.

Kristna (ja vi är alla kristna, så länge som vi inte konverterar) och muslimer kan inte leva tillsammans, inte ens i det toleranta Europa, något vi fick se bevis på i inbördeskriget i det forna Jugoslavien. Inte ens de två kristna folken i Serbien och Kroatien kunde leva i fredlig samexistens, då man tillhörde två olika kristna sekter (den ortodoxa resp. den katolska).

Den nu pågående islamska invandringen (läs invasionen, för det är ett förtäckt  krig mot oss det handlar om som tom. Sun Tzu hade varit imponerad av) till Europa sker f.ö. inte bara, utan är planerad att bara ske — allt för att orsaka splittring i Europas alla hemländer. Man använder sig således av den urgamla romerska taktiken av att söndra och härska.

Än värre har det nu blivit när man försöker att implementera den svenska modellen av flyktingpolitik i hela Europa: tekniken där man tvingar alla kommuner att ta emot flyktingar, något som bl.a. resulterat i att afrikaner vilka aldrig ens sett snö, plötsligt blivit utplacerade Jokkmokk, utan att man rådfrågat samerna där om saken. Samernas existens är nu pga. av detta och liknande illdåd hotad. Denna ”framgångsrika” svenska metod att lösa flyktingproblemet håller man nu på att tvinga på hela EU.

Britterna sätter dock hårt mot hårt och ämnar bara ta emot 20000 syriska flyktingar de närmaste fem åren, och dessa tänker man själva välja ut. Man tar alltså bara emot flyktingar som man vet är genuina och laglydiga. Smart. Även EU:s östereuropeiska medlemsländer vägrar att bli internationaliserade enligt den svenska modellen, något vi kan förstå, då de med fasa sett hur Sverige blivit avsvenskat och uppfyllt av laglösa invandrargetton på blott några få decennier.

Litauen, Polen, Tjeckien, Slovakien, Ungern och Rumänien vägrar därför hårdnackat att bli förstörda av muslimska invandrare, och vi får nu innerligt  hoppas att man står på sig så att det demoniska EU kollapsar och vi återfår vår frihet och återtar  kontrollen över det som i årtusenden varit vårt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s