Detta är Donald Trump

Uppdatering 13/4 2017

Efter Trumps olagliga attack på Syrien den 7:e april så är det nu klart att denne man har förrått alla sina supportrar och sålt sin själ till satan och hans folk. Trump är en krigshetsande bandit av värsta sort och en Judas som vill oss alla illa. Lita inte på ett enda ord som han säger framöver, ty han ljuger ofta och gärna och är beredd att göra vad som helst för att få sin vilja igenom. Trump står nu under stort demoniskt inflytande.

Här är en fin måste-se-video om Donald Trump som förklarar exakt vem han är. Med videoklipp från 1980 och framåt så får vi se att han är precis samme person som han alltid varit. Han har alltid varit en patriot och han var redan från tidigt 80-tal påtänkt som blivande president och många gånger genom åren har han även fått frågan om han tänker ställa upp som presidentkandidat. Vi inser även att hans ståndpunkter inte har förändrats. Hans önskan har alltid varit att make America great again. Anledningen till att han inte ställt upp i valet tills nu beror på att han trivts med sitt liv som affärsman samt att han i det längsta hoppats att en bra president skulle dyka upp. Nu har han dock insett att ingen annan person än han själv  är kapabel att få ordning på USA igen, och därför satsar han nu allt på att ta över i Vita Huset. Det är, tror jag, hans öde att bli president, och nu är det alltså dags. Önskar att vi i Sverige hade en ledare en tiondel så bra som Trump.

2 svar till “Detta är Donald Trump

  1. Ja tack gode gud om han vinner, han kan förhoppningsvis få rätt på saker igen men makteliten kommer se till att han aldrig vinner. Det blir Clinton, det ryktas att de inte rår på Trump men jag undrar det.

  2. Jag är optimist och räknar med att Trump tar hem en klar seger över den impopulära Clinton. Trump är för smart och har planerat sin presidentkampanj sedan många år tillbaka – in i minsta detalj! Han vet att avancerat valfusk kommer att användas mot honom och han har säkert medel att ta itu med mot detta kriminella agerande. Men mycket kan hända tills valdagen. Spännade blir det i vilket fall som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s