Den dödssjuka Hillary Clinton

Att media världen över är totalkorrumperat bevisas av inget rapporteras om hur sjuk demonkvinnan Hillary Clinton är, inte ens på SR eller SVT. Hon är sedan flera år tillbaka svårt sjuk och även dement och har nu enligt vissa experter kanske blott ett år kvar att leva. Trots detta så pushas hon av sin ägare (den judiska djävulsfamiljen Rothschilds) till att bli USA’s nästa president. Clinton får av allt att döma inte dra sig ur presidentvalet, då hennes ägare inte accepterar att man bryter ett ingånget avtal, och därför så mörklägger man nu allt som har med häxans hälsa att göra så att hon kan ta sig in i Vita Huset. Väl där så kan hon sedan dö, eftersom man då kan behålla kontrollen över USA via vice-presidenten, som man självfallet även han äger. Så rädda är man nu för att Donald Trump, som man inte äger, ska vinna.

Uppdatering (11/9-16): Dagen efter inlägget ovan publicerades så fick Clinton ”värmeslag” och föll så när i gatan, men räddades av sina livvakter och bars sedan i princip medvetslös in i den väntande minibussen. Detta intermezzo är första gången som Clintons prekära hälsotillstånd inte gick att hemlighålla och nyheten om häxans kollaps spreds istället världen över i media, inklusive vårt eget korrumperade SVT. Se videon nedan.

Uppdatering (13/9): Intressant i sammanhanget är orsaken till att Clinton just nu har blivit svårt sjuk? Enligt Tim Rifat så beror detta på att man i Ryssland, Kina och Iran till inget pris vill ha demonkvinnan som president, och av den anledningen så har man på psykologisk väg attackerat monstret. Hon är mao. utsatt för en modern form av svartkonst som hennes egna icke förmår att skydda henne från. Tydligen så överväger Clintons ägare nu, om de psykologiska attackerna från den fria världens hjältar inte kan stoppas, att ersätta häxan, för som läget är nu så är det tveksamt om hon har någon chans i valet ändå.

2 svar till “Den dödssjuka Hillary Clinton

  1. Fick nu veta att Fritz Springmeiers böcker inte trycks längre, misstänker det är en pengafråga då Alex Jones bekostade en andra tryckning av Bloodlines. Har mina tvivel om Alex Jones, vad anser du?

  2. Vet inte varför Springmeier inte längre trycker upp sina böcker. Troligen är det en pengafråga, som du säger, men det kan även vara som så att han anser att en del av hans äldre böcker inte längre är relevanta. Vad sedan gäller Alex Jones så är han en s.k. gatekeeper (grindvakt) som ägs av ”Eliten”. Han håller vakt vid grinden och stoppar på så vis folk från att hitta de bästa sajterna på Nätet om vad som egentligen pågår. Drog ett streck över den clownen för gott för en 7-8 år sedan och har aldrig besökt hans websida sedan dess. Han är s.k. kontrollerad opposition. För mig så är Jeff Rense den överlägset bäste.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s