Fake News

I videon ovan så ger oss Mark Dice några spektakulära exempel på hur de stora amerikanska mediabolagen (som CBS, CNN, NBC osv) förvränger nyheterna — och SANNINGEN! — till Fake News! Svenska SR och SVT är f.ö. även de experter på att skamlöst ljuga oss alla rakt i ansiktet varje dag med sina egna sanningsförvrängda Fake News. Det man framför allt älskar att ljuga om är Ryssland och dess noble ledare Vladimir Putin.

Nu har man dock fått ännu en världsledare att hitta på falska nyheter om i Donald Trump. Men Trump ger igen med råge. Bara häromdagen, under sin första presskonferens sedan valet, så fick CNN:s djävulsreporter på plats höra från Trump att hela CNN var Fake News, något som nu snart lär betyda slutet för denna avskyvärda skitorganisation som låtsas var en nyhetskanal. CNN har nu ingen kredibilitet kvar. Kolla Mark Dice video om saken härinunder.

Orsaken till man ljuger för oss på detta demoniska vis beror f.ö. på att man (israelalliansen) annars snabbt hade förlorat kontrollen över oss och våra (av dem) ockuperade hemländer i Västvärlden, något som hänger samman med att vår samlade gemensamma psykiska energi annars oerhört snabbt hade gjort slut på dem… om vi visste sanningen, istället för att som nu tro på Fake News.

Fake News har alltså som huvuduppgift att vända bort den stora gråa massans blick från de sanna förövarna av ondska här i världen. Massans uppgift är således att på psykisk väg destabilisera fienderna för satan och hans folk, så att satan och hans folk kan fortsätta att parasitera på oss och suga ut oss tills dess att vi går under.

Om vi därför avlöjar konspirationen och får folk att se demonerna som gömmer sig i bakgrunden — istället för deras utvalda syndbockar! — så bringar vi istället dem, dessa demoner, på fall! Och det kommer att gå fort. Mycket fort. Och deras fall kommer att bli spektakulärt och slutgiltigt…

2 svar till “Fake News

  1. Trump gjorde det omöjliga och är nu president. Frågan är väl nu hur länge han tillåts inneha posten innan judarna gör slut på honom?

  2. Tror att han kommer att klara sig rätt så bra eftersom han är totalt insyltad i allt som har med judar att göra. Äldsta dottern har ju tex. konverterat och hennes tre barn är officiellt judar. Äldste sonen har fem barn med en vad jag förstår judisk kvinna, något som då gör även dessa barn till judar. Trumps övriga två vuxna barn har även de judiska partners. Trumps judiske svärson har vidare fått ett toppjobb som rådgivare i Vita Huset, något som gör honom till israels ögon och öron där. Trump är dessutom otroligt populär inom de extremzionistiska krestarna, inte minst pga. att han ämnar flytta USA:s ambassad till Jerusalem. Ja där har vi några goda skäl till varför Trump inte kommer att göras slut på av judarna än på ett tag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s