Donald Trump är en förbrytare som nu riskerar allas våran död!

Trumpenstein

Ja det råder nu inget som helst tvivel om att Donald Trump är en förbrytare och förrädare. Förvisso har han drivit igenom en del mindre reformer i USA, men när det gäller hans tunga vallöften så är alla redan brutna och förkastade för gott. Allt denne halvgalne och med hybris överfulle charlatan nu verkar vara intresserad av är att understödja den judiska agendan i Mellanöstern och annorstädes på alla vis han kan.

Bombningen av Syrien för en vecka sedan fick sin uppföljning inatt när han lät släppa en s.k. MOAB-bomb (mother of all bombs) i Afghanistan. För de flesta en totalt ologisk bombning att gå från Syrien till Afghanistan inom loppet av en vecka? MOAB-bomben släpptes dock av en väldigt speciell anledning : ett test inför de kommande bombningarna av Nord Korea.

Så vi har nu tre fria suveräna nationer som USA hotar, men det är inte slut där, för Trumps judiska vänner (som vi ser en del av i bilden ovan) vill även bomba sönder Iran samt besegra Kina och Ryssland. I de båda sistnämda ländernas fall så vill man naturligtvis helst undslippa direkta konfrontationer, eftersom det här rör sig om mäktiga kärnvapenmakter. Men om det kommer till kritan så kan vi nog inte utesluta möjligheten att Trump kommer att få en vansinnesknäpp med allt vad det innerbär för oss alla (det betyder självfallet döden för allt levande på Jorden!).

För att slutligen återgå till det bergiga Nord Korea så har man där allt sedan 50-talet hållit på med att bygga underjodiska anläggningar på sådant djup att man nu enbart kan komma åt dessa med kärnvapenbestyckade s.k. bunkerbusters. Men dessa kan som vi vet inte användas där då Kim Jong-un strategiskt har låtit placera ut hundratals ton med kobolt ovanför anläggningarna ifråga, något som då gör att kärnvapen icke längre kan användas där, eftersom vi alla då dör av kobolt 60-förgiftning inom loppet av några veckor. Trump kan således inte ge sig på Nord Korea med kärnvapen … eller kanske tänker galningen göra det ändå?

En sak är dock säker : Trump kan tveklöst besegra och förinta Nord Korea om han så önskar, men enligt Tim Rifat så medför en attack på Nord Korea att minst hundra miljoner amerikaner kommer att dö av kobolt 60-förgiftning, eftersom Kim Jong-un har missiler kapabla att nå Nordamerika, samt drygt sjuttio ubåtar vilka samtliga kan utrustas med kobolt och/eller kärnvapen, något som då innebär att USA måste skjuta ned resp. sänka samtliga dessa missiler och ubåtar för att hindra att hela den amerikanska västkustens invånare dör ut pga. kobolt 60-förgiftning!

Och då menar jag ALLT LIV från insekter till människor!

Rifat hävdar därför att Nord Korea och Kina är två nationer Trump under inga omständigheter borde kriga mot, huvudsakligen beroende på det synnerligen grava och reella kobolt 60-hotet. Rifat hävdar vidare att alla USA:s generaler är idioter som alltjämt tror att man nuförtiden krigar på samma vis som man gjorde på 40-talet!

Sanningen är istället den att nuförtiden så krigar man på sådant vis att man söker DÖDA SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT MED SÅ FÅ VAPEN SOM MÖJLIGT!, och det finns i  detta läge bara ett vapen som gäller : Kobolt 60!

Hundra ton kobolt och en kärndetonation uppe i atmosfären innebär att ALLT LIV PÅ JORDEN DÖR! Har den korrumperade feta jubelidioten Trump fattat detta? Föga troligt!

4 svar till “Donald Trump är en förbrytare som nu riskerar allas våran död!

 1. Ja det är samma mönster som pågått det senaste århundradet!
  Det är inte bara Donald Trump som bara har urin i huvudet!
  300 MILJONER Amerikaner har det också!
  Stora i truten är de också!
  Straffet måste komma!
  OM DET FINNS EN GUD!

 2. Straffet lär nu snart komma om knäppgöken Trump inte tar tillbaka kontrollen över generalerna som nu verkar vara på krigsstigen. Trump har nämligen, vad jag förstår, valt att låta generalerna själva få avgöra vad som bör göras i fallet Nordkorea. Själv har han tydligen ingen lust att lägga sig i det hela. Och vad gäller resten av USA:s angelägenheter så sköter ju nu, enligt experterna, hans judiske svärson den saken å mossads och israels vägnar. Exakt vad Trump nu sysslar med känner jag inte till, men troligen så är han nu alltmer bara galjonsfiguren för det hela.

 3. Ja nu spekulerar jag!
  Under presidentvalkampanjen kom det uppgifter om att Donald Trump var dåligt utrustad mellan benen!
  Ja jag tror inte det är sant men för många har det en oerhört stor betydelse av någon anledning!
  Det kan ju vara att Donald har lågt självförtroende, fan tro det, det var ju fula uppgifter som kom fram!
  Adolf blev beskylld för samma sak!
  He he he!

  PS Allting beror på vad som hänger mellan benen! DS!
  Utan det stannar världen!

 4. Trump har dock, Lars, fått en rätt så bra utdelning med blott en kula : fem ungar … så här långt? Själv så tycker jag det nu är enbart kul med all skit som skrivs om Trump. Efter hans förräderi av hemlandet och sitt folk (den vita rasen) så förtjänar han nu allt skit som media hittar på om honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s