Marine Le Pen : genuin eller ej?

Efter det katastrofala bakslaget med Donald Trump, ”Traitor Trump” som han nu kallas, så har jag frågat mig själv om det ens är någon mening med att stödja Marine Le Pen i det franska presidentvalet? Tog som bekant bort bilden inunder från toppen av bloggen när det stod klart bortom allt tvivel att Trump var en förrädare, lögnare och bandit av enorm magnitud!

Putin Trump le Pen

Broder Nathanael ger oss i senaste videon sin en smula hopp när han förklarar att judarna hatar Len Pen! Men på exakt samma vis var det ju med Trump! Le Pen verkar dock vara en mer genuin människa än den genomkorrumperade och i judarnas smutsiga affärer totalt insyltade Trump. SÅ vem vet kanske är Le Pen en kvinna att hoppas på i detta sedan sekler tillbaka pågående krig mot satan och hans folk här på Jorden?

3 svar till “Marine Le Pen : genuin eller ej?

 1. Ja Åskådaren jag hörde för bra tag sedan att Marine skulle vara lierad med en jude, jag tog det inte på allvar och har gått och grunnat på det tills nu!
  När det sades antydes just att du inte skulle lita på henne!
  Vet du om det ligger någon sanning bakom det?

 2. Nej Lars. Vet inte mer än du. Efter Trumps katastrofala helomvändning från den goda sidan till den mörka så tappade jag allt förtroende för Le Pen då jag utgick från att även hon skulle vara en s.k. Judas-goat. Men som vi får se och höra i Broder Nathanaels video så hatar tydligen judarna henne passionerat. Så vi måste nu ge henne en chans och hoppas på det bästa.

 3. Så här skriver Broder Nathanael på sin hemsida angående Le Pen, något som tycks visa att Le Pen inte är en judisk marionett:

  Brother Nathanael
  April 28, 2017 @ 6:35 pm

  Dear All,

  Here is a clip some may use to prove Le Pen is part of the Zionist enterprise as “controlled opposition.”

  You decide for yourselves. But I do not think it incriminates Le Pen at all.

  Nothing in the clip proves LePen is a Zionist. Her husband (or live in) Louis Aliot’s maternal grandfather was an Algerian Jew, which doesn’t magically make him a Zionist, either.

  VerdantServant (supposedly a female Muslim) just put together clips of National Front/Le Pen’s contacts with Jews over the years which would be expected as part of her normal political activities; and somehow this all proves LePen is “controlled opposition?” I don’t buy it.

  +BN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s