Månlandningsbluffen firar 50-års jubileum!

moonlandinghoax

Råkade precis se att det snart är dags för ett jubileum för de tre skojarna på bilden. Tydligen lär de han landat på månen den 20 juli 1969. Hahaha.

Hur de lyckades ta sig dit är det ingen som vet. För rymdfarkosten de befann sig i cirklade nämligen runt Jorden — samtidigt som de tre skojarna nådde fram till månen, där två av dem dessutom landade med sin plåtburk till månlandare och tom. tog sig varsin ordentlig promenad, samtidigt som den tredje skojaren befann sig i omloppsbana runt just nämnda himlakropp! De befann sig alltså på två platser samtidigt — cirklande runt Jorden och vid/på månen!

Men de tre skojarna fortsatte trots det allt sedan dess att berätta för oss alla om hur häftigt det var att åka ända till månen. Att de tre astronauterna dessutom var amerikanska officerare, som blint lyder order i alla lägen, och därför inte behöver tala sanning, tycks ingen bry sig om. För folk har fått för sig att NASA är en godhjärtad organisation som tillhör hela världen, fast den bevisligen är ett organ för USAs försvarsmakt.

Men stort grattis till er i alla fall, ja åtminstone till de två skojarna som alltjämt lever. Synd bara att ni aldrig var där. Men vänta lite nu … man ser ju faktiskt månen bakom er! Kanske var ni där ändå? Men behöver man inte ha hjälmen på i rymden?

Inlägget ovan är f.ö. en uppdaterad version av ett nästan identiskt inlägg postat till 40-års jubileet av denna makalösa superbluff. Läs detta tio år gamla inlägg här.

5 svar till “Månlandningsbluffen firar 50-års jubileum!

 1. Lars Lindeberg

  Ja här är vi eniga igen! Näst efter ”Hollokosten” så kommer månlandningen som den största bluffen i världshistorien! Med samma upphovsmän!
  Men Du får vara försiktig idag för vi kan inte så lätt säga vem som jobbar för judarna jag ser på alla nya kommentarer att de gör allt för att villa bort oss!
  Så vi har de två kategorierna att antingen får de mycket bra betalt eller så är de nyttiga idioter!
  Så nu kör de ett nytt varv igen precis som med ”Hollokosten” den växer i omfång för vart år som går och har nått astronomiska höjder tack vare de värsta krigsförbrytarna genom tiderna, Amerikanarna, fortfarande ockuperar Tyskland och backar upp dem!
  Det som Tyskarna är beskyllda för att ha gjort är bagateller mot vad Amerikanarna gör idag och har gjort samt kommer undan tack vare judarna äger och styr median!
  Men sanningen vinner ju alltid till slut! Säges det!

 2. Jo, bäste Lars, sanningen om den s.k. månlandningen 1969 kan man enkelt ta reda på om man använder sitt sunda förnuft (om man har något) och tillbringar någon timme på jewtube för att undersöka. Att allt var inspelat i en filmstudio, troligen i Area 51 av den judiske regissören Stanley Kubrick, inser man efter blott några minuter, då slutresultatet är skrattretande dåligt. Man kan tex. klart se stålvajrarna de s.k. astronauterna hänger i när de hoppar omkring på ”månen”. Orkar inte gå in på allt här just nu.

  Man måste vidare tänka sig tillbaka femtio år i tiden för då inser man att vi människor inte hade tekniken för att kunna ta oss till månen, landa där och sedan lämna månen, docka med rymdkapseln, något som måste ske med millimeterprecision, då man blott hade en enda chans att träffa rätt. Man måste sedan få fart på raketen och sikta rätt i rymdmörkret så att man åker exakt åt rätt håll och inte för fort eller för långsamt, för att sedan nå Jorden och landa där helskinnade.

  Allt detta skulle dessa tre skojare lyckas med vid en tid när vi i Sverige först fick regelbundna tv-sändningar i färg i april 1970 och när det mest tekniska underverket för tiden var en miniräknare som blott klarade av de fyra räknesätten och kostade en halv förmögenhet.

  EN månlandning 1969 är bara totalt ologisk, något vi omedelbart inser när vi tänker på att judarna förra året försökte landa med sin egna lilla månlandare, en obemannad historia, vilken dock föga förvånande kraschade direkt! SÅ svårt är det således att landa på månen än idag, trots femtio år av otroliga tekniska framsteg!

  Så hur i helskotta kunde amerikanarna landa på månen 6 gånger på 7 försök under åren 1969-72? Apollo 13 lyckades som bekant inte ta sig dit, pga tekniska problem, och tvingades därför återvända med oförrättat ärende. Som sagt allt rörande NASAs Apolloprojekt är totalt ologiskt och deras bilder och filmer rörande det hela, totalt skrattretande dåliga.

  Detta behöver dock inte betyda att man inte varit där än, då man med dagens teknik, kanske kan ta sig dit, men det är en annan historia.

  Höll på att glömma, tack Michael för att du gillade inlägget.

 3. ”Det som Tyskarna är beskyllda för att ha gjort är bagateller mot vad Amerikanarna gör idag och har gjort samt kommer undan tack vare judarna äger och styr median!”

  Så sant som det är sagt, Lars. För alla behöver syndabockar att skylla på för att på så vis vända bort uppmärksamheten från ens egna långt värre brott. I fallet du tar upp, med amerikanare och judar, handlar det såklart om de värsta krigsbrotten i historien, typ Hiroshima, Nagasaki och Dresden osv. osv. osv. — ända fram till krigsbrotten begångna i Irak, Afghanistan, Libyen och nu senast Syrien!

 4. Lars Lindeberg

  Ja det är därför 25 Amerikanska soldater tar livet av sig varje dag, dag som i dag är!
  Ingenting tycks kunna stoppa självmorden hur många gånger de än blir förklarade krigshjältar!
  När samvetet verkligen kommer ifatt dem klarar de inte pressen utan tar sitt eget liv för att undkomma mardrömmarna!
  Det är hemska saker de begått och begår dagligen dag som i dag är!
  Men det är detta eliten vill ha!
  Det oändliga kriget!
  Google gör allt de kan för att sopa igen spåren av det oändliga kriget som uppfanns av Paul Wolfowitz! Bara titta på mannens ansikte!
  Ondskan lyser ur ögonen!

  https://en.wikipedia.org/wiki/Wolfowitz_Doctrine

 5. Wolfowitz och otaliga andra i maktens korridorer, även här i Sverige till viss del, är inte människor annat än till utseendet. De är demoner (och då menar jag demoniska icke-mänskliga entiteter) i människogestalt. Att du kan se ondskan lysa ur deras ögon har med den saken att göra. Det finns inget ljus i dem, enbart mörker och hat. Faktum är att de hatar allt som har med ljuset att göra.

  Själv brukar jag för det mesta byta kanal när dessa avskyvärda varelser dyker upp på TV. Står inte ut med att titta eller lyssna på dessa vedervärdiga missfoster. Drömmer om att förinta dem alla till deras minsta beståndsdelar! Och en vacker dag när allt är över så kommer dessa demoners straff att bli fruktansvärt, sanna mina ord, för de har mycket att stå till svars för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s