Hitler om kvinnan

Hitler

Om jag tänker för mig själv att en kvinna skall närvara i en rättegång, då måste jag säga, att om det handlade om en kvinna som står mig nära, och om jag föreställer mig att min mor alltjämt var vid liv, och var tvungen att sitta framför en mördare i domstolen och avge domen …

Aldrig, aldrig! Detta vill vi inte!

Jag vill heller inte att uniformerade kvinnliga poliser skall vandra omkring och tvingas springa efter odågor eller förbrytare. Detta är sådant som vi verkligen inte vill.

Då kommer de naturligtvis och säger prompt till mig : ”Ursäkta mig, men Ni släpper ju inte in dem i parlamentet heller.”

Givetvis, men blott på grund av min övertygelse om att parlamentet inte uppskattar det höga värdet hos kvinnan och höjer henne dithän, utan enbart kommer att förnedra henne. Jag har ju även tagit bort alla män från parlamentet.

Förr sa man ofta till mig : ”Tror Ni då inte att om Ni släppte in kvinnan i riksdagen så hade hon förädlat den?”

Jag har ju inget som helst intresse av att vare sig förädla riksdagen eller dess medlemmar, därför att ärad, adlad eller förädlad är allt enbart nonsens.

Framför allt var jag övertygad om, till exempel, att det dåvarande parlamentet inget annat var än en säck full av ruttna äpplen.

Nu kommer ni säga till mig : ”Det är därför Ni borde fylla upp det med färska!”

Nej. Jag föredrar att lämna de färska utomhus, så att inte även de blir ruttna. Det är bättre att låta det som är menat att dö, få dö.

När jag idag ser mig om i världen, så kommer hela tiden i vissa tidningar en viss typ av bild för min syn, nämligen — Ett kvinnoregemente i Sovjetunionen skjuter skarpt! eller — En kvinnobataljon i Spanien kastar handgranater! eller …

Allt jag har att säga till representanterna för denna typ av kvinnlig jämställdhet är att jag vore ingen man om jag hade varit kapabel att tolerera något sådant.

Jag har genomlevt kriget. Jag vet hur svårt det är. Jag vet hur många män som har fått sina nerver förstörda i det där kriget. Jag har ofta sett dem vandra tillbaka, dussin efter dussin, helt orkeslösa, stapplande, totalt sammanbrutna och krossade!

Bara själva tanken på att en flicka eller kvinna ska tvingas ta på sig denna oerhört tunga börda hade fått mig att förlora all respekt för de tyska männen. Antingen tar de på sig ansvaret själva för detta, eller så får de dra sig tillbaka.

Så länge som vi har friska och sunda män, något vi nationalsocialister kommer att se till, så kommer inga kvinnor i Tyskland att utbildas till vare sig skarpskyttar eller handgranatkastare.

För detta är inte en fråga om jämlikhet, snarare det omvända, samt en klar försämring av kvinnans rättigheter, eftersom krig är svårare för en kvinna att uthärda än det är för en man. För henne är det än mer fruktansvärt än det är för en man.

Jag skulle lika gärna kunna säga att vi i framtiden kommer att beväpna våra barn och därefter skicka dem rakt ut i kriget. Det kommer vi inte göra.

Vid sidan om detta så finns det framför våra ögon enorma möjligheter för kvinnan när det gäller olika typer av arbete, då kvinnan för oss alltid har varit den trognaste arbets- och livskamrat som mannen någonsin har haft.

Man säger ofta till mig : ”Ni vill ta bort kvinnan från arbetsmarknaden”

Jag vill bara ge henne möjligheten att kunna gifta sig och hjälpa henne med familj och barn, eftersom hon då, naturligtvis — och detta är min fulla övertygelse — kommer att gynna vårt folk och land.

För det är helt klart, och detta behöver ni förstå, att om jag hade en kvinnlig jurist framför mig, och det spelar ingen roll hur mycket hon har uträttat inom sitt gebit, samt en mamma till fem, sex eller sju barn bredvid henne, vilka samtliga var fullt friska och väl uppfostrade av henne, då hade jag velat säga följande : Från den eviga ståndpunkten av de eviga värderingarna hos vårt folk, så hade kvinnan som hade möjligheten att få barn och som har barn och som uppfostrat dessa, och därigenom givit vårt folk möjligheten att leva vidare i framtiden, uträttat mer.

Hon har gjort mer. Hon hjälpt oss alla att undvika vårt folks död.

— Adolf Hitler

7 svar till “Hitler om kvinnan

 1. Tänkte bara passa på att tacka Michael för alla inlägg du gillade igår. Tack ska du ha.

  Vid sidan om det så vill jag tillkännage att jag till fullo håller med om allt som avhandlas i inlägget ovan vad gäller Adolf Hitlers ståndpunkter rörande kvinnan, då dagens s.k. civiliserade samhälle nu totalt har spårat ut och vi pga. detta sorgliga faktum nu befinner oss ytterst nära ett moraliskt, kulturellt samt andligt nadir, med allt negativt som detta innebär för alla oss alla.

 2. michaelnilsson228

  Tack själv för alla bra och sanna blogginlägg! Hitler är för mig den sista stora ledaren i världshistorien.

 3. Hitler var naturligtvis en otrolig person och enastående ledare, tyvärr alltför godhjärtad och rättrådig för denna grymma värld, vilken i mångt och mycket kontrolleras av demoniska entiteter, vilka fruktade honom så mycket att han alltjämt smutskastas så gott som dagligen i media, då han visade världens folk en väg hur de kunde ta tillbaka kontrollen av sina hemländer.

  Idag har vi dock en ny världsledare av rang, även han rättrådig och nobel … Vladimir Putin. Han är en mer försiktig general än Hitler, men en bättre strateg, vars inre ljus har hjälpt till att sprida sans i vår dunkla värld. För mig så har dock Putin varit en aning för passiv. Han borde tex. redan för en fem-sex år sedan ha återförenat Ukraina, Vitryssland och Kazakstan med Ryssland.

  Han vill dock undvika krig till varje pris, vilket, som det ser ut idag, antagligen är det bästa receptet mot de onda mitt i bland oss.

 4. michaelnilsson228

  Mycket som du skriver Åskådaren är bra och jag håller med om mycket, men jag har lite andra tankar om Putin.

  Jag litar inte på honom. Han är en före detta KGB agent och alla som är eller varit hemliga agenter har sålt sin själ till djävulen.

  Det som jag ogillar med honom är att han är en krypto jude som låtsas vara en ortodox kristen. Hans mamma var judinna, så då är Putin enligt judisk lag jude. Både hans morfar och farfar var judiska bolsjeviker under den ryska revolutionen 1917 som var orkestrerad från Väst.

  Ryska revolutionen var inte en revolt av det ryska folket utan en finansierad kupp från Väst. Före revolutionen var Ryssland rikt, även om det förstås fanns stora klasskillnader. Ryssland producerade 40 procent av världens spannmål och kallades världens kornbod och hade enorma naturtillgångar. Rysk teknik låg också i framkant och landet höll på att bli en industriell stormakt vid sidan av Europa och USA.

  Vladimir Putin är tyvärr ingen superhjälte som kommer att rädda världen. Han är bara en bricka i spelet om herraväldet för en NWO eller som jag tror att det blir en ZJWO (Zionist Jew World Order).

 5. Vill man få klarhet i vem Vladimir Putin verkligen är, Michael, så måste man nog bege sig över till Broder Nathanaels hemsida, Real Jew News, för där finns flera hundra artiklar som går igenom allt vad rör honom. Slå in Putin i Search-rutan och börja läsa.

  Broder Nathanael är som du säkert vet världens främste expert på allt judiskt. Han är den högsta auktoriteten. Han har entydigt slagit fast att Putin inte är jude, utan istället av sin mor i hemlighet döptes in i den ryska kyrkan som liten pojke, en kyrka han varit trofast sedan dess.

  Putin är en djupt from kristen man som gör allt han kan för att befästa den ryska kyrkans ställning, och bygger vidare nya kyrkor över allt. Han är älskad av prästerskapet.

  Vad gäller Putins KGB-arbete så hade han en administrativ tjänst där och har inget blod på sina händer, allt enligt Broder Nathanael, som har inside info om honom från sina ryska vänner inom kyrkan.

  Jag litar fullt ut på Broder Nathanael här, men jag vet vidare av egen erfarenhet och från mina iakttagelser av Putin de senaste 14-15 åren att han är en synnerligen god människa och sann lärjunge till Kristus. Han står under gudomligt beskydd och har ett rent hjärta.

  Detta vet vi bla. av att hans dödsfiender är den judiska demonfamiljen Rothschilds, som önskar honom död och pina. Hade Putin inte varit att lita på så hade han ju arbetet i tandem med dessa demoner, inte emot dem?

  Gång på gång har han satt käppar i hjulen för dem när de sökt ta tillbaka kontrollen över Ryssland och annorstädes. Tänk bara på vad Putin gjorde med deras utvalde efterträdare till Jeltsin, Chodorkovskij. Han satte aset i fängelse.

  Tanken var f.ö. att Putin skulle vara president under en kort övergångsperiod efter Jeltsin, varefter Chodorkovskij skulle ta över. Allt enligt Rothschilds plan. Men han lurade dem och tog över själv istället och har arbetat för Kristus och hemlandet allt sedan dess.

  Det finns ingen ledare i västvärlden som är i närheten av Putin. De är så gott som samtliga ruttna äpplen allihopa, inklusive våra egna bedrövliga politikeras. Det enda som vi behöver oroa oss för nu är hur man ska kunna ersätta Putin den dag han drar sig tillbaka, eller tas ifrån oss?

 6. Tänkte bara även kommentera alla ryktena om att Putin är jude. Saken är den, Michael, att vi kan nog aldrig med säkerhet fastställa hur det verkligen ligger till. Även Medvedev anses ju av många vara jude, långt fler är f.ö. övertygade i hans fall. Broder Nathanael hävdar dock att ingen av dem är jude, och han borde ju veta då han själv är uppvuxen som en sådan.

  Putin är dock oerhört mycket inblandad i judiska angelägenheter och försvarar judarna även, något som säkert hänger samman med att många ryska medborgare är judar och lever i israel med sina familjer. Han är säkerligen medveten om vikten av att hålla sams med denna klan och dess medlemmar, för om han inte kan göra det så vet vi vad som kan hända framöver … en ny revolution i Ryssland?

  EN annan viktig detalj att betänka är den att väldans många s.k. experter med bestämdhet hävdar att Hitler var en jude, kanske tom. son till en Rothschilds! Men alla som känner människan Hitler lite bättre inser såklart att han omöjligen kunde varit en klansmedlem. Vi inser att det är totalt ologiskt.

  Men som sagt, exakt vad för bakgrund Putin verkligen har, inte minst vad gäller mor- och farföräldrar, lär vi nog aldrig få veta med säkerhet.

 7. michaelnilsson228

  Jag hoppas verkligen att du och Brother Nathanael har rätt och att jag har fel, men i dagsläget så litar jag inte på någon av dagens ledare, så jag kommer tills vidare att se på Putin som en varg i fårakläder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s