Sanningen om coronaviruset

Jeff Rense : Coronaviruset var med flit framtaget, och är en elakartad och synnerligen våldsam organism, vars uppgift är att möjliggöra för den interantionella globalistiska eliten — och då menar jag det högsta skiktet av denna elit, vilket även inkluderar allt annat som ingår i konglomeratet, inklusive allt ev. utomjordiskt engagemang (aliens, rymdvarelser etc.) —  ATT GÖRA MED OSS VAD DE VILL!!!

Hör Jeff samtala med Dick Allgire, världens främste s.k. remote viewer, här.

De tecknade bilderna nedan är Dick Allgires. Dessa tecknade han ner när han skådade in i framtiden och såg vad som nu utspelar sig.

Som vi kan se i bild 1 så håller eliten på att söka skydd från viruset is sina s.k. DUMBS (Deep Underground Military Bases) samtidigt som vi gojs/boskap tvingas insjukna och dö ovanjords. I bild 2 ser vi sedan hur bulldozers skyfflar ner folk i massgravar och hur beväpnade militärer/poliser  patrullerar på våra gator och torg, något som f.ö. nu pågår i flera europeiska länder. Detta såg alltså Allgire i långt förväg i sina ”visioner”.

Att eliten vill bli av med oss är inget nytt, för som vi alla minns så gick man ju själva ut för tjugotalet år sedan och berättade för oss att man ville utrotta 95 procent av oss pöbelfolk/gojs/boskap. Den som vill veta mer om detta borde googla Georgia Guidestones. Se även de två bilderna längst ner och läs framför allt det inringade partiet!

Coronaviruset dök i vilket fall inte bara upp, utan släpptes löst med flit för att söka utrota så många som möjligt av oss och försätta resten av oss i än grövre slaveri än det vi tills nu befunnit oss i.

Ett s.k. paradigmskifte (paradigm shift) har nu skett. Hela vår tillvaro är nu förändrad i grund. Världen och dess invånare har nu omprogrammerats till att bättre passa ihop med den nya agendan i den totalitära polisstaten.

 

allgire-underground-01

 

 

 

allgire-underground-03

Georgia Guidestones

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

georgia-guidestones-top-commandments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s