Sanningen om Coronaviruset

3 svar till “Sanningen om Coronaviruset

 1. Återigen tack till Michael som ”gillade” videon ovan som postades i söndags. Exakt hur bra och viktig den en timme långa videon var inser vi nu idag tisdag när den har tagits bort från jewtube, då den bröt mot jewtubes regler : ”This video has been removed for violating YouTube’s Community Guidelines.”

  Exakt vad de två läkarna i Kalifornien gjorde för fel mot mänskligheten, förutom att säga oss sanningen om coronaviruset, är det ingen som vet!

 2. michaelnilsson228

  Den riktiga sanningen är att Covid-19 (SARS-CoV-2) är den medicinska termen på 2019-2020 års säsongsförkylning/influensa. Detta är samma gamla skrämselpropaganda som 2009 års svininfluensa eller den ”nya” influensan som också var en ”pandemisk” influensa som orsakades av en ”ny” variant av influensavirus typ A av subtypen H1N1.

  FN, WHO, regenereringar och den medicinska industrin utnyttjar din okunnighet om virusens natur för att hålla dig rädd så att du kan kontrolleras. Vi har här att göra med en psykologisk operation (PsyOp) som är tänkt att leda till en global vaccinationsskyldighet. Detta är en mycket brådskande fråga för FN.

  Vacciner immuniserar inte – de sensibiliserar (sensibilisering innebär att utveckla känslighet för. Inom medicin menas processen som gör att kroppen utvecklar en känslighet för något genom att bilda antikroppar, vilket kan leda till allergi)

  MAN VACCINERAS ALDRIG MOT EN SJUKDOM – MAN INJICERAS ALLTID MED EN SJUKDOM.

 3. Hittade första halvan och den andra halvan av Dr Ericksons och Dr Massihis presskonferens och lägger in jewtubevideosarna ovan.

  Stort tack vidare till Michael för den fina kommentaren. Att det handlar om skrämselpropaganda (och en s.k. psyop) är naturligtvis helt sant, vilket man hoppas ska leda till att alla människor i alla länder skall bli tvungna att ta en giftspruta (vaccin), något som f.ö. inte behövs då immunförsvaret självt kan ta itu med att skydda kroppen.

  Att skrämma upp den egna befolkningen på detta vis är kriminellt handlade. Att isolera hela befolkningen är sinnessjukt, när man i alla tider endast isolerat de sjuka, äldre och andra med nedsatt immunförsvar, för att på så vis ernå flockimmunitet.

  I Sverige har man dock varit någorlunda sansade jämfört med de flesta andra västländer där man satt i många fall satt hela befolkningen i husarrest på obestämd tid.

  Vad jag speciellt tyckte om i presskonferensen ovan var att man förklarade hur viktigt det är att man INTE isolerar de friska utan enbart de sjuka eftersom vårt immunförsvar kontinuerligt måste uppdateras och mao. behöver konfronteras med alla nya bakterier och virus för att på så vis bygga upp försvaret mot dessa externa hot. Att isolera de friska är således det absolut sämsta alternativet för oss alla…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s