75 år idag sedan då

Idag är det tydligen 75 år sedan ett visst krig tog slut i Europa. Man firar det och sina överlevande s.k. hjältar i en del av de länder (England, USA, mfl.) som utförde historiens värsta krigsförbrytelser någonsin (Hiroshima, Nagasaki, Dresden osv.). Man anser att man räddade världen från ondskan, när sanningen istället är den omvända — det var ondskan som segrade och inte godheten!

Men vad annat var att vänta i denna värld som bevisligen kontrolleras av satan själv och hans underhuggare, hans demoniska folk? Ty denna värld premierar ondska och hatar det goda.

Sextio miljoner människor miste sina liv i detta fruktansvärda krig! Varför? När de s.k. hjältarna från England och USA tillsammans med sina vasallstater istället genom enkel diplomati kunde ha fått ”fred i vår tid” — utan att en enda människa hade behövt stryka med!

Det är således enkelt att se vilka de verkliga krigsförbrytarna är. Ett barn kan se att de onda var de som kunde förhindrat kriget men vägrade att göra så — trots att man visste att miljontals oskyldiga skulle dö i fall man valde kriget över freden!

Tyskarna, detta nobla folk, sökte fred tidigt. Men satans folk ville inte lyssna, då man hellre ville kasta världen in i ett brinnande inferno, för sådana är dessa själlösa monster som tjänar ondskan, vilka njuta av andras lidande.

Att dessa s.k. hjältar var den sanna fienden till alla levande godhjärtade varelser är uppenbart idag, då dessa demoner i 75 år sedan kriget vi idag minns krigat-på på exakt samma demoniska vis allt sedan sist.

Ondskan härskar således-på på precis samma vis som man alltid gjort och som vanligt här i denna gudsförgätna värld, men de sanna hjältarna minns vi idag för deras hjältemodiga kamp och osjälviska offer för hemländerna sina och för sanningen och ett liv för alla och envar i fred och frihet…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s