IQ-kartor över världen (inget för NF)

IQIQ worldIQ world map

Ja som vi kan se i de tre olika IQ-kartorna ovan så finns det ett klart mönster här i världen : de intelligentaste människorna leva i västvärlden samt i Kina och Japan. IQ-nivån ligger i dessa länder på lite drygt 100. Och i Kina så ser vi i den översta kartan att landet har den högsta IQ:n av samtliga länder — trots att man har 1,4 miljarder invånare!

I övriga delar av världen så är den allmänna intelligensen klart lägre än hemma hos oss, i den s.k. civiliserade världen. Och om man tittar på svarta Afrika (Afrika söder om Sahara) så blir intelligensen extremt låg, genomsnittligt så pass låg som 60! Sextio!

Kanske förstår vi nu lite bättre vad all invandring till våra breddgrader har för syfte? Svar: Att sänka den genomsnittliga IQ:n på våra olika folk i Europa, för att därefter göra slut på oss som folk och fria nationer! Allt skall nämligen tas ifrån oss! Faktum!

Och om du inte kan förstå det som avhandlas ovan … så är det inte ditt fel. Din IQ är bara för låg, troligen en bra bit under den normala. Du är mao. ett NF (neddummad fåntratt)…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s