Max 500 miljoner människor!

Lyssna på Jane Goodall i det 16 sekunder långa klippet från Twitter ovan där hon helt öppet säger att världens totala befolkning borde ligga på samma nivå idag som den gjorde för 500 år sedan, dvs. på runt 500 miljoner! — alltså på exakt samma nivå som står skrivet i granit på Georgia Guidestones, det infamösa granitmonumentet i Georgia!

4 svar till “Max 500 miljoner människor!

 1. michaelnilsson228

  Många människor har fortfarande inte hört talas om The Guidestones i Elbert County, Georgia USA som är ett mystiskt och gåtfullt granitmonument som är uthuggna med tio ”bud” och restes 1980. Det första budet: Att bevara världsbefolkningen under 500 miljoner människor. Det första ”budet” är särskilt chockerande, eftersom det i princip föreskriver att 12 av 13 personer på jorden inte ska existera; i grund och botten skulle det betyda att alla i världen skulle försvinna utom hälften av Indiens befolkning. Ett meddelande bestående av en uppsättning av tio riktlinjer eller principer är ingraverade på Georgia Guidestones på åtta olika språk, ett språk på varje sida av de fyra stora upprättstående stenarna. Dessa språk rör sig medurs runt monumentet från norr, och är: engelska, spanska, swahili, hindi, hebreiska, arabiska, mandarin kinesiska och ryska. Guidestones sista regel, ”Var inte en cancer på jorden – lämna utrymme för naturen” är särskilt störande eftersom det jämför mänskligt liv med cancer på jorden. Med detta sinnestillstånd är det lätt att rationalisera utrotningen av nästan hela världens befolkning. Massiv avfolkning är ett erkänt mål för världens elit och många viktiga människor har öppet krävt det. År 1988 uttryckte Storbritanniens prins Philip att han ville bli ”ett dödligt virus” som skulle minska världens befolkning om han skulle reinkarneras. 2015 sade Bill Gates i TED Talks: ”Världen har idag 6,8 miljarder människor(det har gått upp till cirka 9 miljarder) och om vi nu gör ett riktigt bra jobb med nya vacciner, hälsovård, reproduktionshälsovård, kan vi sänka det med kanske 10 eller 15 procent”…

  Är ”vacciner” ett vapen för att minska jordens befolkning? Ja, jag är ganska säker på det.

 2. En suverän analys av läget, Michael, som dessutom förklarar för alla vad eliten pysslar med bakom våra ryggar i sina hemliga möten och vad monumentet i Georgia handlar om. Man måste ju tala om för oss vad man tänker göra med oss INNAN man utför sina illdåd, något som vi skrev om i inlägget The Revelation of the Method för en tid sedan.

  Har f.ö. kollat upp Jane Goodall på nätet och för en vanlig hederlig neddummad svensk puckohjärna så framstår kvinnan i fråga som en snäll och godhjärtad äldre dam.

  Men om den store tyske ledaren Adolf Hitler hade sagt att han ville utrota 95 procent av världens befolkning så hade vi än idag blivit påminda om detta uttalande säkert varannan dag.

  Frågan här är nu vem som är monstret : Hitler eller Goodall?

  Ett ungt barn hade tveklöst sagt att Goodall var monstret, och det med all rätt, för unga barn säger alltid sanningen, om frågorna inte är alltför avancerade, för de har ännu inte blivit totalt korrumperade av statens onskefulla propagandamaskin.

  Blev f.ö. förvånad att en känd och av många prisad kvinna helt öppet säger att hon vill döda 95 procent av sina medmänniskor. Exakt hur hon har tänkt sig utföra detta mest brutala mördande känner jag dock inte till, men att det här handlar om ett demoniskt väsen i människogestalt står självfallet bortom allt tvivel.

 3. Michael Nilsson

  Jag tror inte Goodall är ett monster, lika lite som Hitler var ett monster. Jane Goodall är som en äldre version av Greta Thunberg som båda är hjärmtvättade med alla lögner som finns gällande klimatet. Båda är också språkrör åt World Economic Forum angående klimathotet och nu också giftinjektionerna.

  I augusti 2018 inledde Greta Thunberg sin ensamma skolstrejk utanför Riksdagen i Stockholm i protest mot den globala uppvärmningen. På mindre än tre år har Greta Thunberg gått från att vara en vanlig femtonåring till att bli en av världens mest inflytelserika aktivister också när det gäller mänskliga rättigheter och hennes stiftelse har delat ut flera miljoner kronor. Nu uppmanar Greta Thunberg världen att göra mer för att bekämpa orättvisan i fördelningen av ”covidvaccin” och hennes stiftelse beslutade att donera en miljon kronor till COVAX-programmet som bidrar till att fler får tillgång till ”vaccin”.

  Skolstrejkande Greta Thunberg talade 2019 inför världens ledare om att ”the house is on fire” och att situationen är så allvarlig att vi borde drabbas av panik. När negativa känslor som rädsla och ilska blir för överväldigande finns risk för att vi inte lyckas omvandla dem till konstruktiv handling. De sätter igång en stressreaktion i kroppen som vi hanterar genom att fly eller fäkta, eller bli paralyserade. En av effekterna är att vi får tunnelseende, inte kan tänka klart, inte ta till oss ny kunskap och se de alternativa lösningar och möjligheter som står till buds i situationen. Klimathotsskrämselpropagandan var ett perfekt genrep inför vad som skulle komma 2020. 2019 blev Greta utsedd till årets person av tidskriften TIME. Jag har utsett Greta till 2000-talets svindlare.

  ”Blev f.ö. förvånad att en känd och av många prisad kvinna helt öppet säger att hon vill döda 95 procent av sina medmänniskor. Exakt hur hon har tänkt sig utföra detta mest brutala mördande känner jag dock inte till”. Goodall behöver inte mörda någon, det ser alla länders regeringar till att vi blir.

 4. Känner naturligtvis inte till särskilt mycket om Goodall, Michael. Twittervideon ovan var första gången jag hörde talas om henne. En sak är jag dock övertygad om och det är att hon aldrig hade uttalat sig på det vis hon gjorde om hon inte även till 100 procent ansåg att minst 90 procent av oss måste bort!

  Men som vi vet från Protokollen och andra källor, som tex. Deagels lista (som visar hur västvärldens befolkning kommer att decimeras på ett katastrofalt vis 2025!), så är det inte U-ländernas befolkning man i första hand är ute efter utan västvärldens utbildade och för kulten så besvärliga befolkning man först och främst vill decimera, vilket då nämligen förenklar genomförandet av fas två av mördandet.

  Goodall är självfallet ett redskap för de styrande krafterna, och kanske tror hon innerst inne att hon är en god människa som genom sitt handlande gör världen bättre. I slutändan så får vi dock lägga en del av skulden på henne, då hon ger sitt stöd till mördandet helt öppet och utan att någon tvingade henne till det.

  På wikipedia står att läsa att hon är kristen. Jag har dock aldrig träffat på en enda kristen person i hela mitt liv som ansett att minst 90 procent av alla människor måste utrotas. Tvärtom — för en kristen person är nämligen varje människas liv heligt, något som Goodall bevisligen inte anser. .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s