20 år sedan 9/11: Mördarna alltjämt fria!

Idag är det på dagen tjugo år sedan ett av tidernas värsta brott mot mänskligheten genomfördes — den s.k. Elfte september attacken i New York 2001. Det handlade i detta fall om ett inside job utfört av Mossad och dess underhuggarorganisation CIA. Man skyllde sedan allt på muslimska terrorister, vilka var baserade i grottor i Afghanistan med omnejd, och leddes av en f.d. CIA-operatör vid namn Osama Bin-laden! Totalt skrattretande lögner som nästan alla neddummade puckon världen över alltjämt köper med hull och hår.

I New York sprängde man tre skyskrapor, de två fyrahundra meter höga World Trade Center-tornen, wtc-1 och wtc-2, något alla känner till, men något få känner till är att man även sprängde en tredje skyskrapa ingående i wtc-komplexet samma dag, en tvåhundra meter hög byggnad, wtc-7 kallad. Det intressanta med denna byggnad är att den INTE träffades av ett flygplan eller någon missil. Den rasade bara samman helt utan någon som helst synlig anledning?

Så vad var det som hände egentligen i New York den dagen? Svaret är att de båda flygplanen som flög in var sitt torn inte hade något som helst med tornens totala förstörelse att göra. Dessa rasade istället samman av en helt annan anledning — De sprängdes i bitar och till grus av i förväg utplacerade sprängladdningar! Och på exakt samma vis sprängdes sedan även wtc-7, den tredje skyskrapan. Överst på bloggen kan vi f.ö. se hur denna tredje skyskrapa rasade samman — utan att ha träffats av någonting överhuvudtaget!

Vad vi måste inse är att det tar flera veckor att förbereda gigantiska byggnaders demolering. Spängladdningar behöver installeras av experter, något som tar lång tid, och i fallet med byggnader lika dem i New York så tog detta förberedande arbete åtskilliga veckor för varje byggnad. För att dölja detta lät man två flygplan flyga in i tornen så att man kunde skylla sprängningen på muslimska flygplanskapare, något man till dags dato håller fast vid, vilket innebär att mördarna, djävulens folk, alltjämt är fria!

Så öppna ögonen och börja använda hjärnan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s