Robert F. Kennedy förklarar varför man måste vaccinera barnen!

Alla som undrar varför våra barn, som i princip är inte drabbas av covid, trots det måste vaccineras får nu förklaringen i videon ovan av Robert F Kennedy jr. (sonen till Robert F. Kennedy, den mördade senatorn). Han har sedan årtionden bekämpat vaccinindustrin, och mer eller mindre vigt sitt liv åt denna kamp. Förklaringen till att våra barn måste vaccineras är skrämmande. Det hela handlar om att om man får sina vacciner godkända för barn så kan man inte längre längre ta tillverkarna till domstol och kräva skadestånd för vare sig vuxna eller barn! Barnen är mao. nyckeln till att för evigt slippa risken att åtalas!

2 svar till “Robert F. Kennedy förklarar varför man måste vaccinera barnen!

  1. michaelnilsson228

    Vi måste fortsätta att med fakta och med sanningen få människor att se vad som händer runtomkring oss.

    Jag vill önska dig Åskådaren ETT GOTT SLUT OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

  2. Du har så rätt, Michael. Fakta och sanningen måste nå fram till folk och vi får alla försöka sprida lite ljus så gott vi kan. Det råder f.ö. inget som helst tvivel om att de som driver på agendan och kontrollerar vaccinindustrin inte är människor som vi andra utan demoniska entiteter i människogestalt, vilka vill oss alla illa.

    Stort tack till dig för alla dina kommentarer och gillade inlägg. Mycket uppskattat. Jag önskar dig och de dina allt gott för det nya året.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s