Den noble Vladimir Putin befriar ukraina!

Vladimir Putin, Rysslands store ledare, är nu i full färd med att befria ukraina och dess neddummade befolkning från de demoniska krafter som för åtta år sedan tog kontroll över landet, något man lyckades med genom en väl genomförd kupp i Kiev, vilken fick än mer genomslag då man lät legosoldater skjuta ihjäl demonstranter på torget framför parlamentet inför rullande TV-kameror.

Totalt så dog över 100 personer i kalabaliken. Detta mördande skyllde man sedan på Viktor Janukovich, den folkvalde presidenten, något som tvingade denne att fly landet i all hast. Han var såklart helt utan skuld till dessa illdåd.

Än idag har få av människor i ukraina och övriga Europa någon aning om vad som verkligen utspelades i Kiev för åtta år sedan. En skickligt iscensatt revolution, där man demoniserade den sittande presidenten, var allt som behövdes för att få till ett regimskifte. Janukovichs enda fel var f.ö. att han var alltför välvilligt inställd till Ryssland och dess noble ledare.

Demonerna bakom attacken på ukraina den gången har haft total kontroll över landet sedan 2014. Tre rysshatande presidenter har man haft tills nu — alla tre judar! Dessa har vad jag förstår samtliga fått presidentposten efter att först ha blivit godkända av den ökända demonvarelsen soros.

I kartan ovan ser vi Nyryssland/Novorossiya (det streckade området) i söder och det egentliga ukraina i norr. Fast ukrainas västra delar är egentligen gamla polska, slaviska och rumänska landområden, vilka till stor del tillförskaffades under andra världskriget. Ukrainas sanna yta är blott två tredjedelar av den beigefärgade ytan i bilden ovan, och börjar strax till vänster om u-et i ukraina.

Efter att den nya regimen fått makten så inledde man omedelbart en hatkampanj mot Ryssland, ryssarna boende i ukraina och alla landets rysktalande invånare. Ryskan förlorade sin ställning som ett officiellt språk.

En etnisk utrensing stod nu på tapeten, något som den rysktalande befolkningen på över tio miljoner raskt insåg. Uppror mot juntan i Kiev bröt ut i stora delar av landet, huvudsakligen i det gamla Nyryssland (Novo-Russia), dvs. hela den östra delen gränsande till Ryssland (Charkov, Donetsk, Lugansk), samt hela regionen vid Svarta havets kust, ända bort till Odessa.

Nyryssland borde Putin nu återta och återförena med Ryssland. Varför håller han annars på att erövra detta landområde — Bara för att lämna tillbaka allt till en genomrutten rysshatande Kievjunta, kontrollerad av judiska oligarker?

Endast i Donetsk- och Luganskprovinserna lyckades upproret. Inget avgörande kom till stånd, då man med viss rysk hjälp lyckades hålla de ukrainska mördarna tillbaka. Och i åtta långa år har man nu kämpat vidare mot den ondskefulla Kievjuntan, utan större hopp om en fredlig lösning.

Att Ryssland blev indraget i härvan 2014 berodde f.ö. på att Kievjuntan krävde att den ryskan flottan skulle lämna sin urgamla hamn i Sevastopol, som man haft i över två hundra år, något som Putin självfallet inte kunde acceptera. Hela Krim blev därför snabbt en del av Ryssland igen, till alla halvöns invånares stora glädje. Man hade nu äntligen blivit en del av det älskade hemlandet igen.

Men nu, i år 2022, så har Vladimir Putin och hela ryska folket fått nog, för nu har duman (det ryska parlamentet) enhälligt beslutat att det är dags att befria de två utbrytarprovinserna från mördarna från Kiev, och inte nog med det man ämnar vidare ockupera hela det ukrainska skitlandet för att en gång för alla återställa ordningen där.

Det kommer att bli tufft, men inte särskilt blodigt, då Putin gör allt för att inte skada civilbefolkningen. Man attackerar nämligen enbart militära mål och man låter vidare samtliga ukrainska soldater vilka lägger ned sina vapen få återvända hem till sina familjer igen.

Så här långt så har det gått riktigt bra för Ryssland. Kiev kommer snart att vara omringat och iom. det totalt impotent. Man har även tagit kontroll över stora delar i öster och söder (ända bort till Odessa, som enligt Jeff Rense nu kontrolleras av ryssarna). Och vad gäller Donbass så är det bara en tidsfråga innan hela regionen är befriad från den ukrainska ohyran.

Hela den här militära operationen i ukraina och Nyryssland kommer att pågå under lång tid framöver, något som beror på att Putin självfallet inte kommer att lämna över makten till de korrumperade asen som tills nu har misskött sina ämbeten.

Nej, först när ohyran rensats bort i Kiev och nya ädla parlamentariker med kristna värderingar och kärlek till hela det ryska väldet hittats så kan det bli tal om ny ukrainsk regim, en regim som lever och verkar i samklang med övriga Ryssland.

Påtal om ohyran i Kiev så har nog ingen mer blod på sina händer än den lille äcklige judiske ståuppkomikern som de senaste åren lekt president. Den fega lilla grisen gick ju ut i TV och uppmanade allt vanligt folk — tom. kvinnor och barn! — att skaffa vapen för att försvara hemlandet. Dessa stackare kommer nu tveklöst att dö i tiotusental (inte minst i Kiev som snart blir omringat) när de närmar sig de ryska elitsoldaterna, vilka då inte har något annat val än att döda dem.

Han tillät även barn att få delta i försvaret av ukraina och ta sig an de ryska elittrupperna, när han inte längre krävde att man måste vara minst 18 år för att få en kalashnikov och fulladdade magasin, något som är ett krigsbrott och brott mot allt vad anständighet heter! Vi snackar alltså här om ett förstaklassens avskum av absolut vidrigaste sort!

Det blodtörstiga fega svinet har f.ö. sedan länge lämnat Kiev och troligen även landet? Kanske är han redan i Florida där han lär ha ett palats värt över hundra miljoner kronor? Hans usla liv kommer inte vara vatten värt när han blir infångad av rysk eller ukrainsk polis eller militär och ställs inför krigrätt efter att ha tillåtit massakern på ukrainska medborgare i Donbass under de snart tre år han lekt president.

Samma öde lär säkerligen de två andra grispresidenterna sedan kuppen 2014 få röna. Troligen har även dessa båda mördare sedan länge flytt landet, något som antagligen de flesta andra brottslingarna från Kievjuntans tid nu gjort.

Folk behöver inse att Ukraina, Vitryssland och Ryssland är intimt sammankopplade med varandra. Detta band kan inte brytas och får inte brytas under några omständigheter, utan måste bestå för evigt!

Ett återuppstått Heligt Ryssland är vad som behövs för att rädda världen från de demoniska krafter som existerar i vår omedelbara närhet. Med Kristus ljus och kraft håller vi dessa krafter i schack!

Så vi håller nu Vladimir Putin, som är en sann apostel till Kristus, i våra böner, så att han må besegra satan och hans folk som i detta nu håller ukrainas invånare som gisslan i det stora spelet som nu går in i sin slutfas. Vi bör även be för oss själva och vårt hemland och dess sorgliga tillstånd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s