Eric Dubay avslöjar månlandningsbluffen i sin nya jewtubevideo!

Ja nu så här när det lugnat ned sig en aning i Donbass med omnejd, så tänkte jag att det kunde vara intressant att posta Eric Dubays nya jewtubevideo, postad igår, som behandlar den ökända månlandningsbluffen, som ju pågick som värst under åren 1969 till 1972, då nasa lurade en hel värld att tro man landade där med sex månlandare och sedan tog sig helskinnade tebaka hem igen. Inget nytt framkommer videon men den är trots det väl värd att kolla på.

Brage Norin är och förblir dock den stora auktoriteten i ämnet, och hans mästerliga artiklar rörande detta fruktansvärda brott av nasa och tillhörande kumpaner når Dubay naturligtvis inte upp till, men man får ändå ge honom en eloge för att han tagit sig tid att sammanställa en ny video om denna skandal, en av alla tiders största och värsta.

Den här typen av brottslighet, som nasa pysslat med sedan sextiotalet, får alla med någorlunda fungerande hjärnor att inse att denna värld på fullt allvar styrs och kontrolleras av entiteter vilka är inte vanliga människor, om de ens är människor överhuvudtaget? — då de är onda bortom vanligt folks förståelseförmåga!

Mer än femtio år sedan Apollo 11 ”landade på månen” så håller bovarna i dramat alltjämt fast vid att det vi kallar nasasagan inte alls är en saga utan total och absolut sanning och att alla som hävdar motsatsen inget annat är än galna konspirationsteoretiker. Visst visst.

Läs även gärna mina här på bloggen postade inlägg av Brage Norin, vilka enhälligt bevisar att ingen någonsin av kvinna född har har satt sin fot på månen, för det är än idag totalt omöjligt att landa där…

Brage Norin (artikel 1) Brage Norin (artikel 2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s