Sverige ska inte gå med i Nato!

I världens kanske främsta idiotland, Sverige, så är det nu allt fler fårskallar som vill att vi ska gå med i vår tids största mördarorganisation, Nato. Den stora frågan är varför?

Svaret är att man nu skrämt upp folk för vargen, eller rättare sagt björnen, dvs. Ryssland — ett land som vi inte har något otalt med nuförtiden. Snarare tvärtom, inte minst när det gäller det idrottsliga utbytet som när det skidåkning, ishockey och bandy, där vi är fredliga konkurrenter.

Tiden när vi såg på Ryssland som den lede fi är sedan länge förbi. Iom. det kalla krigets slut så var även fiendeskapens tid över. När Sovjetunionen gick i graven och återuppstod som Ryssland, Vitryssland, Ukraina och Kazakstan och flertalet andra stater så kunde vi en gång för alla börja knyta vänskapliga förbindelser med dessa länder och tom. med ryssarna.

Och Ryssland har alltsedan dess värnat om denna nya vänskapliga relation till oss nordiska nationer samt till övriga Europa. Det nya öppna Ryssland har gjort allt man kunnat för att närma sig oss här i västvärlden och man är nu en integral del av inte bara Europa utan hela världen.

Man har de senaste åren både arrangerat både fotbolls-vm (2018) och vinter-OS (2014) med stor framgång. Vem kan glömma hur alla älskade att höra den ryska nationalsången innan varje match som hemmalaget spelade sina matcher i vm för fyra år sedan? Den mäktigaste nationsången av alla.

Man även haft ett årligt formell-1 race där, tills helt nyligen. Trots detta så har Ryssland hela tiden svartmålats av stora delar av västvärlden. Det verkar således som att vad ryssarna än gör för att bli omtyckt som land, så sprids hatet mot dem ändå.

Det finns alltså alltjämt ett stort rysshat i våra delar av världen, något som inte återfinns i resterande delar av denna vår värld. Så varför är det så?

Svaret är det finns ondskefulla krafter vilka är baserade huvudsakligen i västvärlden, och dessa krafter är bankbaserade och ser på Ryssland som ett hot mot deras gangsteraffärer, då de icke kontrollerar landet på samma vis som vi i Sverige och övriga Europa kontrolleras, dvs. totalt!

Det hela är således en konflikt på det ekonomiska planet, och något som vanliga neddummade medelsvenssons inte förstår sig på. Man måste därför sprida lögner om ryssarna, vilket via TV och radio på ett effektivt vis programmerar folket att tycka och tänka på ett sätt som gynnar storbanksägarna.

Att tänka på Ryssland och ryssarna på ett negativt sätt gynnar således de internationella storbanksägarnas affärer. Negativa tankar sprids nämligen, ungefär som dammkorn sprids av vinden, fast på ett annat plan, det mentala planet.

Och all denna negativitet är vad som nu, efter den ryska militära operationen i Donbass och ukraina, hjälper de ondskefulla entiteterna bakom den kriminella bankverksamheten att få klartecken till att attackera sina fiender, något vi nu klart kan se här i Sverige när politikerkräken i Stockholm på fullt allvar börjar fundera på att gå medi Nato!

Sverige har hållit sig neutralt i över hundra år, och senaste kriget var för över två hundra år sedan när vi förlorade Finland till just Ryssland. Det var såklart en katastrof för oss då, inte minst som Finland till stor varit svenskt i bortåt 1000 år, beroende på hur man ser på saken.

Sverige, från Smygehuk i söder till Treriksröset i norr, är nu det land som vi lever i och ingen har längre någon dröm om att återförena Finland med Sverige. Vi har gått vidare. Vi har accepterat saken.

Men det finns idag ett folk som inte vill acceptera att man tappat kontrollen över Ryssland och detta folk drog igång en revolution där 1917 då man tog fullständig kontroll över landet och alla dess invånare, varefter man började förstöra landet och stjäla alla dess tillgångar.

Den store ryske historikern, samt nobelpristagaren i litteratur, Alexander Soljenitsyn, delgav världen att 66 miljoner ryssar dödades under Sovjettiden fram till mitten av 60-talet. Sådan hat har alltså de ryskhatande bankgangsterna för Ryssland och allt ryskt.

Efter att Vladimir Putin blev rysk president år 2000 så kunde så äntligen Ryssland på allvar återuppstå som det land det en gång var, innan revolutionen 1917. Putin rensade ut bland oligarkena och såg till att landet blev ett land styrt av ryssar för ryssarna, och för detta hans nobla arbete blev han raskt en hjälte, inte bara på hemmaplan utan över hela världen.

Han har stadigt tillhört det översta skiktet av världens mest beundrade personer sedan dess. Egendomligt nog är han trots detta hatad av alla bankbaserade gangsters världen över, då han stoppat alla attacker på sitt hemland som dessa demoniska entiter har genomfört. De har misslyckats fullständigt.

Så vem är Vladimir Putin? Svar : han är en djupt from kristen man, döpt som barn av sin mor in i den ryska ortodoxa kyrkan, världen äldsta kristna kyrka. Alla hans viktiga beslut har den kristna ideolgin som bas.

Han är idag världen främste ledare och beundrad av kristna världen över. Även inom den muslimska världen är han oerhört populär, och likadant är det både i Kina och Indien. Han är rättrådig som få andra ledare och söker fred och frihet i alla lägen. Krig är något som han till varje pris vill undvika, då han vet om att krig oftast inte leder till något positivt.

Men saken är den att man som ledare för en nation är skyldig att göra det man absolut inte vill, och i en sådan situation har han nu hamnat, trots över 7 år av försök att finna en fredlig lösning på konflikten i ukraina, där de nära 7 miljoner ryssar sm bor i Donbass bombats mer eller mindre dagligen av de elaka ukrainska ledarnas krigsmaskin.

Bortåt 15 tusen människor har Kievjuntan dödat i Donbass sedan 2014, trots det sk. Minskavtalet från 2015, där ukraina lovade att inte attackera männskorna i Donbass.

I år hade Putin inte längre något annat val än att gå in i ukraina, då Kievjuntan hade mobiliserat en arme på bortåt hundra tusen man för att en gång för alla göra slut på striderna i Donbass. Han avvaktade så länge som möjligt men när han fick intel från området att ukrainska armen skulle slå till för fulla muggar, så gav han order om att slå till dagen innan fienden tänkte göra så, för att på så vis hindra ett veritabelt blodbad på den ryska befolkningen. Det var en sk. preemtiv attack,och en absolut nödvändig sådan.

Detta innebar att världens media, inklusive svenska skitmedia, (som tex värdelösa lögnarorganisationerna SR och SVT), kunde gå ut och säga att Ryssland helt oprovocerat hade attackerat ukraina. Han framstod nu som en grym tyrannn, när sanningen istället var att han hade räddat livet på tiotusentals kanske rentav hundratusen oskyldiga människors liv.

Hade han gått i ukraina efter att Kievjuntan hade attackerat Donbass, så hade man inte kunnat säga att Putin var den aggressiva parten. Men vem bryr sig om vad världen säger när det man gör är det rätta?

Det Putin gjorde var således korrekt och riktigt, vad annat kan man förvänta sig av en nobel och rättrådig ledare? Putin är i mina ögon och alla andra sanna människors ögon en hjälte av högsta kaliber.

Detta är anlednigen till att Putin inledde sin militära operation i Donbass och ukraina.

För att nu återgå till Nato-frågan så behöver vi inse att Vladimir Putin inte har någon som helst anledning att attackera vare sig Sverige, Finland, Danmark eller Norge eller något annat europeiskt land överhuvudtaget. Ryssland är världens överlägset största land och trettio gånger större än ukraina och man behöver inte mer territorium, något Putin ofta deklarerat. Det finns således ingen anledning för oss eller finnarna att gå med i Nato!

Blir vi medlemmar i denna organiserade mördarklubb så är det blott en tidsfråga innan vi kommer att bli tillfrågade — eller rent av tillsagda! — att vi måste placera ut kärnvapenrobotar på oilka platser inom landet, varför inte på Öland eller Gotland eller på någon annan plats som Nato finner lämplig?

Vill vi verkligen göra det och på det irrationella viset utsätta oss själva för en eventuell attack, när vi enkelt kan skydda oss själva genom inte öppet hota det fredliga ryska folket?

Alla som tror att vi på något vis blir säkrare genom att bli medlemmar i världens grymmaste krigsorganisation är galna, ty den som rustar för krig kommer för eller senare få smaka krigets illasmakande sötma. Ingen angenäm upplevelse.

Nej, be istället Nato att dra dit pepparn växer. Faktum är att det absolut bästa är att avbryta allt samarbete med denna dödens värsta hantlangare, som sprider kaos och förstörelse överallt där den drar fram.

Titta bara på vad det USA-ledda sataniska Nato gjort de senaste åren : man bombade sönder Irak och mördade Saddam Hussein, trots att vår egen Hans Blix för FN:s räkning fick fria händer att leta efter massförstörelsevapen i Irak, där just nämde Saddam Hussein lät Blix och hans medarbetare leta överallt i Irak utan att hitta minsta lilla farliga vapen någonstans.

Detta struntade man i USA högakningsfullt i och började sedan raskt bomba sönder Irak nonstop i över en månad och dödade bortåt en miljon totalt oskyldiga människor. Solklart krigbrott. Men inga blev såklart dömda, eller ens anklagade för det!

Vill vi verkligen bli delaktiga i dena typ av regelvidriga mördarexpeditioner? Nej, jag tänkte väl det.

Så tag nu förnuftet till fånga och välj den fredliga vägen istället genom att ta avstånd från den allt mer sinnessjuka ”ja till Nato ideologin” som ”våra” korrumperade politikeras i Stockholm förespråkar mer och mer för varje dag.

Nato är f.ö. en organisation som inte är helt olik den amerikanska maffian : har du en gång blitt medlem så kan du inte lämna den. Inget land har gjort det, något vi alltså måste tänka på nu. Innan det är försent.

Så kom ihåg följande: Sverige har, likt Schweiz, varit neutralt i långt över hundra år och det har inte missgynnat oss. Det finns en anledning till att våra forna ledare valde att gå den vägen. Så låt oss fortsätta att göra så.

Vladimir Putin vill oss således inget ont utan vill enbart vara vår vän. Om vi inte vill vara det just nu, så kan jag ha förståelse för det. Men att öppet visa oss fientliga mot Ryssland kan bara vara negativt för oss alla. Så låt oss behålla vår neutralitet, för vi vet att den funkar.

Intressant avslutande detalj : 1999 så var Bill Clinton på besök i Moskva och då passade Putin på att fråga honom om Ryssland kunde få bli medlem i Nato. Clinton svarade att det inte gick. Egendomligt, eller hur?

Saken är nämligen den att Nato behöver Ryssland som fiende, för utan denna fiende så fyller ju inte Nato längre någon funktion, inte minst för den så viktiga vapenindustrin som måste hållas igång, för vem ska man sälja vapen till om inte den lede fi längre finns?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s