Vladimir Putin befriar Donbass, Kherson och Zaporozhzie från satans folk. De tillhör nu Ryssland — för evigt!

Härliga nyheter nu för alla sanna människor i världen, för nu idag så har Vladimir Putin äntligen befriat runt 10 miljoner ryssar från det ukrainska förtrycket och terrorismen. Hela Donbass, (såväl Donetsk- som Luganskrepubliken), samt Zaporozhie- och Khersonregionerna, är nu återförenade med Moderlandet, dvs. Ryssland! Precis som det ska vara. Och så kommer det nu att förbli — för evigt! Tillsammans med det för åtta år sedan annekterade Krim så kommer de fyra nya regionerna/republikerna nu att vara ryska områden, och gud nåde det folk och/eller land som funderar på att ändra på denna sak. Ty då tager det hus i helvete för dem. Tveklöst! EN stor triumf för den noble ryske presidenten således.

Putin tillsammans med de fyra ledarna från de nya ryska regionerna.

Nu hoppas vi alla att han fortsätter på denna bana och avslutar sin ”speciella militära operation” (SMO) och erövrar resten av ukraina, för endast då är segern komplett. Och endast då kan han slutgiltigt utrota nazismen från landets yta. Därefter så måste han självfallet annektera resten av det som då återstår av detta ogudaktiga skitland, som f.n. styrs av judiska oligarker och andra drägg från andra håll och kanter.

Men som sagt idag gläds vi alla med folket i de fyra regionerna som nu återförenats med Ryssland igen och iom. det blivit frälsta från den ondo som ämnat utrota dem alla från jordens yta! Glöm inte det. Satan själv har gått upp i kamp mot den djupt fromme Putin och sänt hela sin arme mot honom och hans tappra folk, men inte ens det räckte till för att besegra världens främste ledare, som nu återtagit kommandot och snart kommer att stå som den slutlige segraren. Ty det är den enda möjliga konklusionen på detta drama.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s