Över 100 år länge hemliga gamla bilder från Antarktis?

Bitchutevideon nedan är hämtad från Rense hemsida. Den hävdas (av den som sammanställt den) visa tills helt nyligen hemliga bilder från Antarktis, tagna under kapten Robert Scotts två expeditioner där (1901-04, 1910-13). Det var under den sista expeditionen som Scott och hans fyra kumpaner frös ihjäl på vägen tillbaka från sydpolen, som de nådde fem veckor efter Amundsen tog sig dit som första person någonsin.

Huruvida bilderna, av vilka många är spektakulära, är genuina eller ej är dock den stora frågan. En sak som Scott bevisade efter sin död var att Antarktis en gång i tiden hade varit fullt av växtlighet, inklusive träd, och hängt samman med andra kontinenter. Man hade nämligen släpat med sig 16 kilo trädfossilier över snön och isen, som man funnit på vägen, vilka alltså bevisade saken i efterhand.

Antarktis är f.ö. en plats som ingen får besöka hursomhelst. En massa hemligsmakeri kring vad som egentligen finns där har pågått sedan början av förra seklet. Och hela kontinenten bevakas av militär. Att på egen hand försöka ta sig dit med båt eller flyg är omöjligt då man snabbt blir infångad och arresterad om man försöker sig på något dyligt.

Undrar varför man inte får åka dit och undersöka stället? Kan det kanske vara som så att faktiskt är fångar här på jorden och att den därför verkligen är en fängelseplanet/ett fängelseplan? Det verkar nämligen som att vi inte är så fria som vi gått och inbillat oss när vi kan åka på semester överallt i världen, utom när det gäller Antarktis! Varför är det så?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s