Svartlistning *

Annika Dahlqvist blev för en tid sedan svartlistad, och det för en skitsak. Det hela verkar sjukt. Men då vårt samhälle idag är sjukt, svårt sjukt tom, så är väl inget annat att vänta än sjukt beteende från personer i maktpositioner. Att det finns starka ekonomiska krafter som styr bakom etablissemangets lykta dörrar är inget nytt och heller ingen hemlighet. Och att man har kraft och möjlighet att bryta alla band med dem som inte följer den ”sanna” läran har vi fått se otaliga exempel på genom åren, samt genom historien. En populär metod som man brukar är det sk karaktärsmordet, där man svartmålar den man vill ge en känga. Det är nämligen så att den internationella bankeliten som äger oss alla har en plan, en agenda, och denna plan har ett deadline som man har för avsikt att hålla. Och de som ser till att vi inte drar över tiden för detta deadline är inga andra än våra egna kära pudlar. Allt som allvarligt hotar att man inte kan hålla denna deadline måste man därför ta i tu med, eller riskera att själva bli dem som ska tas itu med.

Om man kan svartlista kompetenta läkare enbart pga att de uttrycker en åsikt som inte går emot svensk lag, så innerbär det bara en sak: vi lever inte i en fungerande demokrati. Vi lever i ett samhälle som kontrolleras av den internationella storfinansen. Vi lever i en förtryckarstat där allt som går emot den internationella bankelitens och den internationella storfinansens officiella ståndpunkt ej tolereras. Av den anledningen så hör vi inte några pudlar opponera sig mot vare sig svininfluensa-vaccin eller, för att ta ett annat exempel, klimathot. Att opponera sig mot någon av dessa båda bluffar innebär slutet på den etablerade karriären. Så är det – och så har det troligen alltid varit. Och av den anledningen så statuerar man nu ett exempel med Dr Dahlquist. Man vill nämligen inte att andra inom etablissemanget ska få liknande ideer.

Svinifluensavaccinet är ett av ägarnas stora projekt, och får således inte komprometteras av deras egna anställda, inte minst beoende på att man säkerligen har andra fina vaccin på gång som man tänker lura på oss längre fram. Att personer som jag säger att vaccinet är ett gift som bör undvikas spelar inte så stor roll, eftersom den stora neddummade befolkningen inte bryr sig det minsta om något som sägs av någon som inte befinner sig i en maktpostion, så oberoende av mina åsikter om saken så kommer majoriteten av oss alla ändå att vaccinera sig. För folk i gemen litar nämligen på sina ledare – förbehållslöst samt i alla lägen. Tyvärr: för våra ledare förtjänar inte vår tillit längre, då de inte längre företräder sina egna hemländers intressen – de företräder den internationella bankeliten och dess intressen. Att bli utesluten från deras (våra ägares) gemenskap är dock en ära, även om det inte alltid känns så kul. Men en ära är det likafullt. Och en vacker dag får de uteslutna sin upprättelse, om det kan vi alla vara helt och hållet alldeles övertygade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s