Nya bevis : Månlandningen var ingen bluff! Alla tre astronauterna var där!

Månen

Ja som vi kan se i bilden ovan — en bild som nyss har upptäckts på nätet och orsakat en sensation, framför allt bland alla dem som envist hävdat att månlandningen 1969 var en bluff och aldrig inträffade — så har vi nu äntligen beviset på att samtliga tre astronauter Armstrong, Aldrin och Collins verkligen tog sig ända till månen. Nu lyfter vi på hatten och hyllar dessa tre hjältar.

4 svar till “Nya bevis : Månlandningen var ingen bluff! Alla tre astronauterna var där!

 1. Lars Lindeberg

  Ja Brage Norin ger dem en salva de inte klara av att bemöta!

  ”· Under senare delen av sextiotalet fanns knappast datorer. Vi satt med räknesnurror vid universiteten. I det svenska flygvapnet fanns fortfarande ”flygande tunnan” (Saab 29) kvar. Veteranbilarna saknade nästan all elektronisk utrustning. Vi befann oss på elektronikens tidiga stenålder.
  · Att halvmanuellt styra en bromsraket som sitter under månlandaren och att under sex månfärder på raken (!) lyckas landa sammanlagt tolv astronauter på månen, det klarar endast Nixon av i sin fantasi. Månlandningarna var och är en gigantisk bluff.”

  Läs hela!

  https://parnassen.wordpress.com/2013/01/09/100-tals-astrofysiker-vet-att-vi-inte-kan-aka-till-manen-brage-norin-berattar-om-jordens-bluff/?fbclid=IwAR0VQlSeZSn2XkBy6qh5r2QmHCEgPyUzaA8ZPohg0oO3tvPhS6MnorClSck

 2. Hahaha, Lars, fick mig precis ett gott skratt när du nämnde Flygande Tunnan. Men så var det ju, för Nasa landade på månen 6 gånger från 1969 till 72 med samma teknik som återfanns i just nämnda tunna. Ett flygplan som f.ö. inte togs ur bruk förrän 1976! — Sju år efter den s.k. månlandningen!

  Vad sedan gäller Brage Norin så vet han vad han pratar om, den saken är klar. Det finns ett bra föredrag med honom på Vimeo där han snackar om månlandningsbluffen samt en del annat. Enligt han var chansen att landa på månen 1969 i princip lika med noll! Något som alla med någorlunda fungerande förnuft insett för länge, länge sedan.

  Länkar till föredraget med Norin här : Apollobluffen.

  Återigen tack till Michael som gillade detta lite lätt humoristiska inlägg samt det mer faktabaserade inlägget med den hjältemodige Bill Kaysing.

 3. michaelnilsson228

  Det är första gången jag ser den där bilden, och jag som alltid har trott att månlandningarna har varit bluff. Jag lyfter också på hatten för dessa hjältar.

  Nej, jag skojade bara. Ingen kommer att kunna få mig att tro på dessa ”månlandningar” som är en av de största lögner i människans historia.

 4. Ja så är det Michael. Lögnerna är spektakulära, men det är ändå uppfriskande att man kan skratta åt absurditeten.

  Såg f.ö. spektaklet på TV när det begav sig och funderade inte särskilt mycket på saken sedan dess. Först några år efter att min första dator hade införskaffats i början på 2000-talet så började jag studera Apollo-sagan. Minns hur hela jag uppfylldes av vrede när det gick upp för mig hur man grundlurat mig och resten av världens invånare i alla år.

  Det sjuka i sammanhanget är att det räcker med att titta på en enda bild från månen från 1969-72, en där skuggorna går åt två olika håll, för att ha alla bevis man behöver för att kunna avslöja bluffen. Trots detta så fattar de allra flesta ingenting.

  Det är precis som Brage Norin hävdar i videon, länkad till ovan, att det är något fel på dessa personers hjärnor, eftersom de inte kan se det vi ser — trots att sanningen lyser dem i ansiktet. Får även passa på att tacka Lars som tipsade oss om de långa explosiva artiklarna av Norin på Parnassen.

  Kände f.ö. inte till Norin innan, men att en svensk fysiker av rang uttalar sig om detta ämne på detta vis är bara helt grymt. Han är en auktoritet och kan backa upp allt sitt prat med hårda fakta. Faktum är att jag idag är än mer övertygad om sanningen om denna superbluff än jag var igår, och då var jag redan bombsäker på att det hela var en bluff.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s