Tim Rifats senaste video med Jeff Rense

I den senaste Rense/Rifat videon så får vi bla. veta att den styrande sataniska eliten, under ledning av den judiska demonfamiljen Rothschilds, samtliga är praktiserande pedofiler, vilka under hemliga ceremonier, inte bara våldför sig på barn, utan även dödar dem i sataniska offerriter varefter man sedan ofta äter dem. Dessa riter är vad som ger dessa demoner makt i världen. Tim Rifat har dock enligt egen utsago nu tagit ifrån Rothschilds deras makt, något som bevisas i att han alltjämt är fri att leva sitt liv i Brighton, England. Polisen lämnar honom ifred.

Rifat berättar vidare att en revolution nu verkligen pågår i USA (som jag redan skrivit om här på bloggen). Rothschilds och Soros (deras underhuggare) försöker nu förhindra att Elektorskollegiet i USA (dvs. den instans som nästa vecka officiellt ska utnämna Donald Trump till president) verkligen gör det man enligt lag är tillsatta att göra. Det finns mao. nu en reell risk att demonkvinnan Clinton kan bli president trots allt.

Rifat har nu även förbannat Rothschilds, något som då leder till att allt dessa demoner företar nuförtiden sig kommer att misslyckas. De kommer INTE att bli härskare över hela världen som man drömmer om och planerat för i över 200 år, och deras imperium kommer att raseras, något som hänger samman med att Lucifer (ja, Lucifer existerar!) inte längre supportar dem.

Rifat är Rothschilds dödsfiende nummer 1, och det tycks nu verkligen som om han på egen hand håller på att göra slut på dem. Exakt hur detta är möjligt kan man själv ta reda på genom att besöka hans hemsida och titta på det stora antal videos som finns på Nätet där Rifat gästar Jeff Rense.

Kort sagt kan man förklara saken med att Rifat tagit kontroll över den energi som Rotshschilds och anhang i hundratals år använt sig av för att bedriva sin svartkonst med, och utan denna energi så kan inte svartkonst fungera, ungefär som en bil inte kan köras utan bensin. De är nu på det stora hela impotenta.

Som vanligt således en fascinerande diskussion mellan Rense och Rifat där man ofta slås med häpnad över vad det är som verkligen pågår här i världen, dvs. långt bortom allt som har med den gemene neddummade svenske mannens älskade Fake News att göra (dvs. SR, SVT, BBC, CNN osv. osv.).

Ett svar till “Tim Rifats senaste video med Jeff Rense

  1. Det fascinerar mig hur en världsbild som din ens kan skapas. Hur lång tid tar det? Vad krävs för att lägga grunden till en så enkelspårig uppfattning om nutida händelser? Får jag fråga hur gammal du är? Jag inser att människan ständigt söker mönster i sin tillvaro, det är så vi bearbetar information. Men, varför det krävs alla dessa endimensionella deus ex machina-faktorer som svart magi eller globala banknätverk för att göra omvärlden begriplig, det har jag svårt att förstå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s