White lives matter?

Black Lives Matter protestors shout slogans during a Black Lives Matter protest march thru the streets in Washington, DC on July 9, 2016. / AFP / PAUL J. RICHARDS (Photo credit should read PAUL J. RICHARDS/AFP/Getty Images)

Ja som vi kan se i bilderna ovan så står det inte helt rätt till med folks sans numera.

I bild 1 så ser vi ett oskyldigt meddelande som man flög omkring med i England igår, något som skapade hysteri bland den neddummade brittiska pöbeln! Ja det handlade faktiskt om ett slags rasistbrott att flyga omkring på detta vis! Att vita människors liv är betydelsefulla får man ju inte säga eller tycka!

I bild numero 2 ser vi så en vacker vit kvinna (synd att vi inte får se hennes ansikte, som säkerligen är minst lika vackert) med en fin t-shirt på sig vars text alla kan hålla med om.

Tredje bilden visar två s.k. självhatande vita pöbelmänniskor (och långt fler sådana står bakom dem) som på fullt allvar tror på BLM-propagandan (BLM-organisationen är f.ö. en terrorist-dito, sponsrad som den bla. är av demon”människan” Soros) med hull och hår och nu kräver att den vite mannen ska stoppas från att existera!

Den sista bilden får alla att inse hyckleriet i det hela när en svart man kan kräva att hans liv är värdefullt, samtidigt som en vit man inte har rätt att göra så, för då är han självfallet en rasist, något som tydligen enbart vita människor kan vara! Den vite mannens liv är således, enligt de svarta (och det självhatande neddummade vita pöbelfolket), inte betydelsefullt alls.

Faktum är att de svarta BLM-personerna hatar den vita människan och vill att vi alla ska utrotas! Bla. så har Oprah Winfrey sagt att alla vita ”rasister” ska dödas!

Anser f.ö. själv att alla svarta som inte anser att vi vita har rätt att protestera för vår egen vidare överlevnad är långt värre rasister än några andra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s