Klimathotet är en jättebluff! *

Ingen kan väl ha undgått att man överallt envisas med skrämma upp folk om klimatet. Vi hör om klimathotet överallt, och om hur farligt det är att leva nuförtiden. Det är jättefarligt. Snart vågar vi kanske inte ens gå ut … för tänk om det händer något där ute i den farliga världen? Och nog kan det vara farligt att leva? Men det beror inte på klimatet, för vår värld mår alldeles prima.

Vad det beror på är istället de lögnaktiga banditer som sprider sitt falska evengelium till oss: morgon, middag och kväll … i våra tidningar, radio och TV. Vi måste inse att inget av det man hävdar är bevisat – långt därifrån. Snarare är det precis tvärtom mot vad man hävdar. Klimathotet är mao ingenting annat än en JÄTTESTOR BLUFF.

Vi måste börja inse att våra politiker inte vet mer om klimathotet än en vem som helst. De är inte insatta i saken. De har inte forskat i ämnet. Våra svenska politiker är dessutom bland de allra mest outbildade politiker världen skådat. Faktum. Flera av de högsta hönsen har tex endast en gymnasieutbildning i bagaget. Och dessa lågutbildade, och lågintelligenta (?) figurer, lyssnar vi på när de uttalar sig om saker de inget vet om. Så är vi blåsta … eller är vi totalblåsta? Spelar det någon roll?

Vi har gått på en blåsning av det spektakulära slaget. Vår planet har hängt med i 5-6 miljarder år, och den kommer att hänga med länge än. Den som tror att vi människor på något sätt kan påverka klimatet behöver studera saken först. Kanske blir det varmare? Vem vet? Men saken är den att Antarktis is INTE har krympt de senaste 30 åren. Den har ökat i storlek! Faktum. Så hur kan det komma sig? Men blåsta som vi är så tittar vi inte på fakta, vi väljer istället att lyssna på de som älskar att lura oss och föra oss bakom ljuset.

Vi är helt enkelt självplågare – blåsta sådana dessutom. Vi orkar inte studera ämnet själva, för det är så himla behändigt att låta andra sköta tänkandet för oss. Och om dessa som tänker för oss sedan skrämmer upp oss, så accepterar vi även det utan diskussion. Inte konstigt att politikerna föraktar de svenska medgörliga medborgarna så mycket som man gör. Vi är ”suckers”, för att använda ett utrikiskt ord, och som de ”suckers” vi är så får vi helt enkelt bara det som vi förtjänar. För vi har på nytt blivit totalt GRUNDLURADE av de vi älskar så mycket. Faktum

11 svar till “Klimathotet är en jättebluff! *

 1. Jasså, det är alltså en jättebluff?
  Är Du då bättre utbildat än våra politiker att avgöra, hur läget är?
  Kan Du förklara för mig, varför klimatforskning sedan 1896 (!) talar om att vi påverkar klimatet?

  kanske har Du ju argument att falsifiera alla forskningsresultat på det här området, men i så fall bör Du sätta in några link till Dina källor, så att man kan kolla upp.

  Antarktis havsis förresten växer, men det gör den trots att temperaturen stiger. Du bör nog läsa detta här för att förstå, varför:

  Klicka för att komma åt Zhang_Antarctic_20-11-2515.pdf

  Detta här är ingen tidningsartikel, det är förstahandspublicerat forskning, den enda källan Du bör lita på.

  Det finns väldigt många skenargument mot en uppvärmning, som är ganska enkel att tro på, om man är lågutbildat. Antarktisisens utbredning är ett av dom, andra är uppvärmning av Mars, bara sååååå lite koldioxid, Svensmarks kosmisk strålning osv.
  men, slänger man ut dom, måste man vara beredd att underbygga sina påståenden, inte bara skriker ut dom.
  Ett tips, ta upp Svensmark, det är svårast att slänga i soptunnan. Antarktisis är ingen argument alls längre.

 2. Ja det är en bluff, Folke – en av många, och faktiskt den kanske allra viktigaste som våra ägare nu driver på.

  Om du vill ha fakta så kan du besöka någon av de hundratals stora websajter som finns om ämnet världen över. På svenska finns det dessutom flera mycket bra sådana som tex Klimatbluffen, The Climate Scam och Klimatsvammel.

  Problemet du har är att du tror våra ledare och ägare om gott. Tyvärr så har vi människor idag ledare som är så ondskefulla och/eller inkompetenta att läget för oss alla nu är kritiskt. Men för att kunna inse att det verkligen är på detta vis så behöver vi vakna upp.

  Klimathotet är bara en i den långa raden av lögner som vi alla har gått på. Anledningen till att man driver klimathotet globalt beror på att man då kan beskatta hela världens befolkning – för att leva. Läs några av mina andra inlägg så blir det kanske lättare att förstå hur läget är.

 3. Och vad skulle själva syftet med denna gigantiska bluff, som även media och massor av forskare hakat på, vara…? Varför är de inte mer extrema på G8-mötet…?

 4. Syftet, kära calandrella, är att införa nya skatter som vi alla blir tvungna att betala – och det för ett hot som inte ens finns. Solen är nämligen källan till allt liv på vår planet, och det är solen som avgör om det blir varmare eller kallare. Alla världens länder blir nu snart tvungna att betala dessa skatter, även de fattiga länderna.

  Problemet du och de flesta andra människor har är att ni tror våra ledare om gott. Hur kan du lita på ett enda ord de säger när de ljuger till oss hela tiden, och när de inte ljuger till oss så undanhåller de sanningen. Varför litar du på Mona, Fredrik, Calle och Obama? Gör du det för att de ser snälla ut?

  Och vad gäller media så behöver du inse följande: Media ägs av någon, och denna någon avgör då oxå vilka nyheter som ska komma oss till del. Det som inte lämpar sig för våra öron släpps inte fram. Det bästa exemplet när det gäller den saken är 9/11. Vill du veta vad som hände då så får du leta på nätet. Och när det gäller Klimathotet är det nästan lika illa.

  Tyvärr så är det nästan omöjligt för folk att förstå vad det är som pågår i världen just nu. Det är helt enkelt för otroligt. Men om du besöker några av de bloggar jag nämnt, eller läser mina andra inlägg – med öppet sinnelag – så kommer du att förstå hur prekär vår situation just nu är. Faktum är, calandrella, och detta är varken ett skämt eller en överdrift, vi människor har aldrig någonsin i vår historia varit mer illa ute än vi är i detta nu.

 5. Jag har besökt alla dom här websiter Du nämner (inte alla men många) och jag hittar i ALLA jag har besökt, att dom inte ta hänsyn till fysikens lagar eller vetenskap. Inte en enda kommer med publicerat forskning. Pga detta lita jag inte ett dugg på sådana webbsidor, utan jag läser första hands publicerat forskning. Detta är också möjligt på webben, eller i biblioteket eller på mitt jobb.
  Det är lätt att bara skrika ut, att allt är lögn, men sedan ska man bevisa detta, och det inte med andra, som skrika.
  Det är upp till dig, att ta fram belägg för Dina påståenden, men sedan ska Du också vara beredd att föra en diskussion på vetenskapliga grunder.
  Innan Du gör detta, läs den här artikeln. Du kan beställa hem den via Din bibliotek.
  http://adsabs.harvard.edu/abs/2007A&A…467..335K
  Här står det, hur mycket solaktiviteten har ändrat sig sedan lilla istiden. Du kan väl vara snäll och förklara, hur solaktiviteten ska ha bidragit till den uppvärmningen vi har.
  Som sagt, det är enkelt att skrika att allt är bedrägeri, men man ska också VISA att man har belägg för detta.

 6. Kul att du börjar ifrågasätta etablissemangets forskning. Det visar på att du anar ugglor i mossen, för varför skulle du annars ens vilja debattera saken. Om du vill ha en diskussion om saken så är det bättre du tar den på någon av de stora klimatbloggarna, eftersom de är mer insatta i ämnet än jag.

  Du förstår jag kommer till problemet från ett helt annat håll, då mitt specialintresse är historia, politik, religion och filosofi. Och från min forskning inom dessa områden så vet jag att vår värld är i händerna på en internationell bankelit vilken har för avsikt att lura oss alla till att ge upp våra hemländer och allt vi personligen äger.

  Du behöver alltså inse detta, Folke, för att riktigt kunna förstå vad som pågår. För om du gör det så inser du vidare att klimatet är big business. Klimathotet är tänkt att lura skjortan av oss allihop. Du måste börja titta på vad våra ledare pysslar med. Titta på alla orättfärdiga krig. Väst har inga som helst problem med att döda hundratusentals irakier, något man gjort de senaste 6 åren, så hur kan du lita på Obama, Calle, Mona eller Fredrik när de säger att vi nu måste rädda världen från undergång pga att klimatet förändras. Du behöver vakna upp och inse att du har blivit grundlurad av dina egna ledare.

 7. ”Kul att du börjar ifrågasätta etablissemangets forskning”
  Kan Du vara så snäll och förklara, vad detta är, ”etablisemangets forskning”?

  Ja, jag vill ha en diskussion om den här saken med klimatet, men jag vill ha den här, och detta pga att Du har börjat med den här saken. Du har skrivit, att det är enbart solen.
  Du skriver själv, att det finns andra som ärt bättre insatt i det här, och då har Du helt rätt i, Du borde intye har skrivit det här med solen, det visar nämligen, att Du inte alls är insatt i ämnet. Det Du skriver är helt fel, och det är uppenbart för var och en, som är lite insatt i fysik.

  Den som behöver vakna upp, är den som tror på löngner som publiceras av personer som Fred Singer, John Christy eller Roy Spencer, alla välbetalda av oljeindustrien för att förhala nödvändiga omställningar i energiförbrukningen. Visst är det enbart pengar som styr, men det är Du som har gått in i Fällan, riggat av olje- och kolindustrien.

  Jag litar inte alls på personer, som Du nämner, jag litar bara på väl underbyggd forskning. Jag är själv ingen expert på Området, men jag har en gedigen naturvetenskaplig utbildning och jag kan läsa artikler i vetenskapliga tidningar, och jag kan också läsa läroböcker i fysik, som förklara, hur det går till med växthuseffekten och solen. Du borde också läsa lite i sådan litteratur, innan Du skriver nästa inlägg.

  Just klimatförandringen är mycket väl etablerat forskning sedan länge. Redan 1896 har Svante Arrhenius skrivit en avhandling om kommande uppvärmning genom CO2 utsläpp. Sedan dess har det kommit väldigt många forskningsrapport, dom flesta sedan 70-talet, när man kunde se dom första allvarliga konsekvenser.

  Vad är ditt mål, när Du skriver sådana blogg? Vill Du misstänkliggöra våra ”ledare”? Det får Du gärna göra för min del, men håll dig då till något Du förstår.
  Att skriver så: ”och det är solen som avgör om det blir varmare eller kallare.”
  eller så: ”Vår planet har hängt med i 5-6 miljarder år, ”
  eller så: ”Men saken är den att Antarktis is INTE har krympt de senaste 30 åren. Den har ökat i storlek! Faktum. Så hur kan det komma sig?”
  visar bara två saker: att Du inte har den blekaste aning om vad Du skriver, och att Du är antagligen lika låst i Din åsikt som dom Du påstår digg vill påverka.
  Du har fått lite links av mig till originalpublikationer. Du kan få mycket till, men sedan ska Du vara beredd att diskutera saken och lära dig något om hur naturen fungerar.

 8. Jag har ingen avsikt att diskutera saken vidare. Du har hört alla argument som finns redan på alla andra bloggar du besökt och lämnat kommentarer på.

  Och jag har hört alla argument och därefter dragit mina egna slutsatser. Det finns inget mer att diskutera, och detta behöver du inse samt respektera.

  Jag kan inte omvändas mer än du, men jag envisas inte med att försöka övertyga andra på deras bloggar. Jag respekterar deras åsikt, precis som du måste respektera min.

  Och om du inte gillar det jag skriver så får du helt enkelt sluta läsa min blogg. Så är det. Det kallas yttrandefrihet och förtjänar således respekt.

 9. Är man ute i en offentlig diskussion och säger någonting som är helt solklart fel , då måste man vara beredd att ta kritik. Det är jag också. Kan Du visa mig att Dina påståenden är rätt, var så god och gör det.
  Jag önskar mig sedan länge sådan kritik, men det kommer helt enkelt inte från skeptikerhållet.
  jag har gett Dig två sidor var Du kan läsa att Du har fel. Nu är det Din tur att visa att Du har rätt.

 10. Vad är det du inte förstår när det gäller ordet respekt? Ni i Tyskland har inte yttrandefrihet likt den vi har här, pga av brottet förintelseförnekelse, och ni kan då inte heller uppskatta vad yttrandefrihet är, för hade ni gjort det hade ni kämpat för den istället för att stillatigande titta på när ni blev av med den.

  Och varför ska jag slösa bort min tid på att argumentera med dig när du i din senaste kommentar redan påstår att det jag hävdar är ”solkart fel.” En sådan diskussion är ju totalt meningslös.

  Varför startar du inte egen blogg och skriver av dig där istället för att plåga mig på min? Du är ett typexempel på hur etablissemanget fungerar. Inga argument biter på er och ni förkastar alla fakta och rön som ni får ta del av som inte passar er. Du glömmer att alla som idag kallar klimathotet för en bluff en gång i tiden var lika övertygade om motsatsen. Vi har varit på båda sidor, medan sådana som du enbart har sett den ena.

  Och vad gäller mina inlägg så är de inte offentliga diskussioner, utan platser där jag postar mina åskådningar och platser där man är välkommen att lämna en kommentar eller två. Långa diskussioner är inget jag har tid med. Min ståndpunkt är redan klar i inlägget.

  Du förstår inte vad klimathotet handlar om pga av att du är alltför godtrogen. Du om någon borde ju förstå hur ett helt folk kan hjärntvättas till att hylla en ondskefull agenda. Har du redan glömt bort hur Hitler, er führer, skickade hela Tyskland rakt ner i helvetet?

  Samma grad av hjärntvättning pågår idag, men 95 procent av befolkningen kan inte se det, pga att de älskar sina ledare – som Obama. Och så länge som du inte inser att dessa figurer inte vill oss människor väl så är det väldigt svårt för dig att förstå vad klimathotet handlar om. Varför tittar du inte på ”The Obama Deception” med öppet sinne? Kanske kan den filmen öppna dina ögon.

 11. Sіnging worship songs is sweet bᥙt that’s not the one option to worѕhip?
  Daddy stated, possibly to make Larry stop singing,
  there arе lots of ways to worship.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s