Wikileaks syfte

Det finns en orsak att Wikileaks är i ropet nuförtiden. Det finns en orsak till att man rapporterar om sajten varje timme i nyheterna världen över.

Vi behöver inse att media är kontrollerat av internationella bankgangsters av satanisk sort och att allt som inte faller dem i smaken håller man borta från medborgarna – så gott det nu går.

Frågan då är varför allt tjafs om Wikileaks? Vad kan man uppnå på att hålla sajten och dess huvudman, Julian Assange, i vårt medvetande?

Svaret är att man med Wikileaks ”terroraktiviteter” kan börja introducera nya och hårda restriktioner av internet, allt för att öka allas vår säkerhet såklart. För allas vår säkerhet behöver internet censureras och kontrolleras.

Kontrollen av internet vill man, bankgangstersatanisterna, nu ha tillbaka, och med Wikileaks har man den perfekta möjligheten därtill. För åtskilliga neddummade fåntrattar anser på fullaste allvar att Wikileaks borde stoppas från att avslöja saker som våra pudlar vill behålla för sig själva.

Kanske kommer man, bankgangstersatanisterna, låta sajten fortleva, men under den egna kontrollen. Wikileaks blir då ett nytt fint litet vapen i allas vår hjärntvättning. Men först så tänker man självfallet se till att svartmåla Iran lite mer så att man, israel/USA, kan börja bomba landet sönder och samman.

Jag har inget förtroende för Wikileaks. Enda orsaken jag ens skulle börja överväga att ompröva min hållning gentemot sajten var om Julian Assange offentligt gick ut och sa sanningen om 9/11 och lämnade ut alla dokument om vilka de inblandade var.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s