Förledare och sataniska barnböcker

Såg på en annan blogg ett inlägg där en tecknad homosexuell giraff från en barnbok talade med luspudeln Fredrik Reinfeldt — ett inlägg som kanske somliga NF fann vara komiskt.

För mig var inlägget dock allt annat än så, för giraffen i fråga kommer från en satanisk barnbok — en av alltför många — ämnad för riktigt små och oskyldiga barn. Dessa små oskuldsfulla och försvarslösa barn vill man indoktrinera med sodomipropaganda så att de redan från tidig ålder börjar se på denna styggelse som någonting helt normalt, d.v.s. raka motsatsen till sanningen.

Man vill att barnen ska börja älska snusk och perverst leverne redan i dagis. Varför inte låta barnen läsa en bok där Jesus säger: Låt barnen komma till mig?

Varför lära dem att leva i synd och snusk? Varför hatar man den kristna läran?

Är de kristna dygderna inget längre att ha? Naturligtvis inte, snarare tvärtom.

Saken är den att dygdiga människor är farliga för det kriminella nätverkets vidare verksamhet, och av den anledningen vill man hålla de dygdigas antal till ett absolut minimum, och därför har vi bestialisering.

Vad det handlar om är m.a.o. ännu ett solklart fall av förledande av barn och ungdom, d.v.s. en kriminell handling (som dock ingen blir straffad för längre, till skillnad mot att cykla utan lyse eller ringklocka); och som vanligt så uppmuntras bokförlag att förleda så många barn och ungdomar man kan — ju fler, desto bättre.

Kan man sedan som bokförläggare, vid sidan om att hylla sodomi och annat perverst snusk via teckande giraffer, även få våra små oskyldiga barn att bli aktiva anti-kristna pk-agenter, så har man verkligen lyckats väl med sin uppgift … att göra oss så odygdiga som möjligt från så tidig ålder som möjligt!

Som vi kanske nu inser så är det stora bestialiseringsprojektet av oss långt mycket mer välplanerat och utstuderat i sin djävulskhet än vad en första anblick avslöjar? Förledarna av våra små är i sanning onda som utnyttjar den kristna gästfriheten och godheten hos oss för sina egna mörka syften.

Motgiftet för satanisering av våra små är att stoppa förledarna från att sprida sitt djävulska budskap till dem. Vakna föräldrar lämnar därför inte bort barnen sina i förledarnas händer — statliga dagis — utan vakar dag som natt över dem, samt undervisar dem om dygdernas eviga sanningar i hemmets trygga vrå…

2 svar till “Förledare och sataniska barnböcker

  1. Vad göra när förfallet inom kyrkan har kommit inifrån där skörlevnad/frimureri/homosexualitet har stor bredd samt att man ger avkall på kristendomen till förmån för ett rent perverst svansande för Islam? Humanismen och empatin med de utsatta verkar vara något som endast berör diakonerna som sätter sin lit till biskoparna ”påskupproret”, samma biskopar som skriver brev om att vi borde gå muslimerna till mötes med halalslaktat.Kan inte se att det gagnar en kristen med att stå kvar som medlem i kyrkan längre, varför avlöna otukts och mörkermänniskor.

  2. Attacken på kyrkan sker nu även inifrån, och troligen vill man nu driva ut alla någorlunda rättfärdiga ur det som återstår. Därefter är det bara en tidsfråga innan allt kollapsar. Kyrkans tillgångar, inklusive kyrksilvret, kan sedan säljas ut och kyrkor utan skydd från församlingarna eller utan arkitektoniskt värde lär rivas, likt den undersköna Maglarps Nya Kyrka.

    Det känns naturligtvis olustigt att stanna kvar i denna svenska skitkyrka, men ju fler moralisk sanna människor som stannar kvar, desto större antal omoraliska, inklusive sodomiter, kommer dra sig ur.

    I slutändan är det inte muslimer som är de kristnas fiende, för muslimer kan leva i fred med kristna, något man bla kan se på den starka kristna kyrkan i Egypten som egyptiska muslimer ofta tom försvarar, utan dem som lever efter talmuds förvängda syn på Bibeln. Även det dygdiga semitiska folket palestinierna har ju i alla år levt i fred med varandra, trots att 10-20 procent av dem varit kristna. De kristnas fiende är dem som hatar Kristus och älskar omoraliskt leverne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s