Sveriges Radio promotar rövslickande!

Häromdagen så noterade jag att man på Sveriges Radios hemsida — på förstasidan! — hade en bild av någons bakdel, bärande en blå kalsong som det stod ”SWEDEN” på med gula bokstäver. Så långt inget alltför stötande.

Men när jag läste rubriken ovanför bilden så blev jag stum av häpnad, för där stod att läsa något i den här stilen : Testa något nytt, testa bakvägen, bli en rövslickare, börja slicka röv!

Skrämmande och sjukt — och dessutom kriminellt! — att sådant får skrivas på SR:s hemsida, speciellt som barn och ungdomar konfronteras med detta sataniska budskap (om de helt oskyldigt råkar klicka in hos SR för att kolla upp när ett radioprogram ska börja) men något vi nu lärt oss leva med i dagens sataniska och sexuellt perversa svenska skitsamhälle. Vi har från dagisåldern programmerats till att älska sex och snusk … istället för dygderna!

Långt värre blir det hela dock när man ser att SR har en egen avdelning på hemsidan för sitt sex och perversa snuskande kallad ”Ligga med P3”. Där kan man läsa det mesta om det mesta när det gäller sex och snusk, särskilt av det perversa slaget. Att redogöra för saken här orkar jag inte, den intresserade kan själv utforska det hela.

Vad sedan gäller det s.k. ”rövslickandet” så uppmanar man, dvs SR, alltså helt öppet alla att testa saken, för det är så himla skönt!

För alla oss något äldre så känner man bara skam över att vara svensk i dessa tider och dessa lägen — skam över att tillhöra detta syndens näste, Sverige. Att den svenska TV-avgiften bla går till att betala för spridandet av homo och sodomipropaganda bland barn och ungdomar är totalt oförlåtligt, och en vacker dag — när ordningen återställts i Sverige och övriga väst — så kommer de ansvariga att tas itu med, med full kraft. Var så säkra.

Ty vad det handlar om här är ännu ett solklart fall av Förledande av barn och ungdom — dvs en kriminell handling!

Hade en liknande bild med tillhörande avskyvärd text publicerats på BBC:s hemsida, som den SR publicerade, så hade de ansvariga arresterats inom fem minuter! Tveklöst. Att samtliga inblandade även hade förlorat sina jobb behöver jag väl inte ens tillägga? Men här i Sverige finns det inte längre några gränser vad gäller anständighet.

En sak vi kan göra i dagsläget, i väntan på ordningen som komma skall, är dock att : Stoppa våra oskuldsfulla barn och ungdomar från att sataniseras av SR och SVT (samt av övriga media) … genom att helt enkelt inte använda oss av deras tjänster längre. Låt inte barnen se på TV eller lyssna på radio, åtminstone inte ensamma! Riskerna med att göra så är nämligen alltför grava.

2 svar till “Sveriges Radio promotar rövslickande!

  1. Ja, så är det i Reinfeldts Gudlösa, perverterade Sverige! De som inte slickar blir slickade! Och sedan ska vi vända oss mot ”Israel” och be en bön till Satan! Vad ska de hitta på härnäst, sionisterna!?!?!? Förresten, Mossad lär ha smugglat in en smutsig bomb i Los Angeles och ska detonera den i augusti! Sedan ska de skylla på Palestinierna! Så har vi C.A.M.P.esinos hört, i alla fall! Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

  2. Din profetia om att ett bombdåd skulle inträffa i Los Angeles i augusti har, tack och lov, kommit på skam. Men som vi alla vet så ämnar man, de sataniska krafter som f.n. styr, att inom kort iscensätta ett nytt 9/11 — dock denna gång sju resor värre än det sataniska illdådet för 10 år sedan — för att sedan kunna inleda ett nytt storkrig mot Iran och/eller Pakistan, ett storkrig där vi gojs är tänkta att offra våra liv.

Lämna en kommentar