SF

Såg att man på SR:s hemsida skrev om kontrollen som SF (ägt av bonniers) har över filmutbudet på de svenska biograferna. Man sporde även om denna nästintill totala kontroll var bra för oss svenskar? Idiotisk fråga! Naturligvis är det inte bra för oss svenskar, något alla med sunt förnuft i behåll inser. SF har f.ö. 34 biografer med 244 salonger på 22 orter. Snacka om möjligheter till avancerad hjärntvättning som nu finns i en enda liten familjs händer! En enda liten familj kan nu välja bort allt som inte passar dem … och, som man anser, oss! SR ställde f.ö. en liknande fråga häromåret när man sporde om det var bra för oss svenskar att bonnierfamiljen mer eller mindre kontrollerar våra dagstidningar? Vi inser såklart alla att det inte är det minsta bra för oss svenskar att en liten judisk familj har denna kontroll över media. Ingen har valt dem till att vara övervakare av vad som visas skall på bio eller vad som skrivas skall i tidningarna, men trots detta så har denna familj fria händer att helt på egen hand avgöra vad som så skall ske! Vi inser nu att om det svenska folket skall välja ut vilka politiker som skall leda vårt hemland, så borde vi i sanningens namn även få välja ut vilka som skall kontrollera media, eftersom vi annars får en vinklad bild av sanningen, istället för sanningen! Vi blir lurade av själva namnet här : SF (Svensk Filmindustri).  Vi tror dåraktigt att SF är svenskt, när sanningen istället är den att SF idag är lika mycket svenskt som SAAB eller Volvo. Hade vi bytt namn på DN till BN (bonniers nyheter) och även bytt namn på SF till BF (bonniers filmindustri), så hade vi strax anat ugglor i mossen. bonnierfamiljens överdrivna makt över oss svenskar måste således stoppas, och detta är nu något som våra politiker, de få vi alltjämt har kvar, får ta itu med snarast möjligt. Framtillsdess så råder jag alla svenskar att inte gå på bio eller läsa bonnierblaskorna, inklusive deras böcker — typ den anti-kristna ”Solstorm”, vilken man f.ö. även gjorde en anti-kristen skitfilm av. Varför betala för att bli hjärntvättad av bonniers propaganda? Bättre att göra sig fri från deras smörja och finna de sanna nyheterna på nätet. Och vad gäller böcker så kan man läsa gamla svenska klassiker istället för skiten som prackas på oss av övervakarna…

2 svar till “SF

 1. Terror mot Syriens folk
  Red. Proletaren.Se 16 maj 2012
  USA lierar sig med terrorister – saboterar fredsplan

  Svenska medier har okritiskt återgett anklagelser framförda av den utlandsstödda oppositionen. Fria syriska armén (FSA) menar att det är den syriska regimen som lierat sig med al-Qaida. FSA:s politiska uppbackare, Syriska nationella rådet (SNC), hävdar att president Bashar al-Assads regim ägnar sig åt terrorism för att sabotera FN:s fredsplan.

  Anklagelser så absurda att till och med de mest högljudda Assad-motståndarna borde ifrågasätta nämnda gruppers verklighetsuppfattning.

  För det första: Syrien står under hot om en utländsk invasion från Nato och Gulfstaterna. För den syriska ledningen representerar FN:s fredsplan hoppet om en fredlig väg ur krisen.

  Varför skulle regimen sabotera för sig själv genom att gång på gång bomba sina egna styrkor och sin egen befolkning? Återkommande blodbad och en misslyckad fredsplan stärker ju krigshetsarna rop om nödvändigheten av en ”humanitär intervention” för att ”rädda” det syriska folket.

  För det andra: Trots att reformprocessen har många brister och en lång väg återstår så har steg tagits för att demokratisera landet. Tre dagar innan attackerna i Damaskus genomfördes det första flerpartivalet till parlamentet. Valet är något som de styrande pekat på som bevis för sin vilja att tillåta politisk pluralism.

  Varför skulle regimen vilja bomba sönder en reformprocess som den initierat? Vem bryr sig om att steg tas i demokratisk riktning när människor sprängs i bitar och likdelar sprids över gatorna?

  För det tredje: Bomberna i Syrien har stora likheter med den urskillningslösa terror som drabbat det irakiska folket allt sedan USA invaderade landet 2003. I fallet Irak har västvärlden inte haft några bekymmer med att lägga skulden på sunnimuslimska terroristgrupper som al-Qaida.

  Att det finns extrema sunnitiska strömningar inom den syriska väpnade oppositionen finns det åtskilliga vittnesmål om. Proletären har tidigare intervjuat Ebtessam från Homs, som tvingades fly undan de väpnade gruppernas klappjakt på kristna och shiamuslimska alawiter.

  Detta erkänns också från amerikanskt håll. I februari medgav USA:s utrikesminister Hillary Clinton att organisationer som står på USA:s terroristlista, som al-Qaida, stöder samma syriska oppositionella krafter som USA. Andra företrädare för Obama-administrationen har varnat för att al-Qaida i Irak gått över gränsen och försöker vinna mark i grannlandet.

  Det finns dock ett stort mått av hyckleri i varningarna för al-Qaida. Under samma tid som terrorn intensifierats så har Syriska nationella rådet och Fria syriska armén, som inkluderar nämnda extremister, fått ökat stöd från kungadikaturerna i Gulfen, Turkiet, Libyen och USA.

  Varningarna är också hyckleri då stärkandet av sunnitiska extremiströrelser i Mellanöstern varit en medveten strategi från USA:s sida under minst fem års tid.

  I mars 2007 publicerade den granskande journalisten Seymour Hersh en internationellt uppmärksammad artikel med rubriken Redirection, Omdirigering. Utifrån intervjuer med högt uppsatta företrädare för Bushadministrationen visade Hersh hur USA bytt huvudfiende. al-Qaida och liknande terrorgrupper hade ersatts av ”shiaextremismen”, det vill säga Iran, libanesiska Hizbollah, irakiska Sadrrörelsen och – Syrien.

  Ett verktyg för att bekämpa den nya huvudfienden, rapporterar Hersh, var att stödja just de extremister som varit måltavlan för kriget mot terrorismen. Redan då agerade Saudiarabien som central verkställare av den amerikanska politiken.

  Hersh avslöjande artikel ger viktiga pusselbitar för att förstå vad som nu händer i Syrien.

  Det är i detta sammanhang som terrordåden i Damaskus och andra städer ska ses.

  USA-imperialismen och dess allierade är inte intresserade av en förhandlingslösning och demokratiska reformer. De vill ha ett regimskifte, och då kan man inte föra en dialog med den regim som ska störtas.

  Därför måste FN:s fredsplan skjutas i sank och ropen på en militär insats understödjas.

  Därför väljer USA och dess vänner att under en pågående fredsprocess backa upp oppositionens allt brutalare våld.

  Skrivet av Patrik Paulov
  Relaterade artiklar:
  Vittnesmål från Homs, Syrien

  USA – en desperat supermakt

  Vad ligger bakom striderna i Libanon?

  Fasansfulla scener utspelade sig i Damaskus på morgonen torsdag 10 maj. Intet ont anande syrier i stadsdelen al-Qazzaz var på väg till skolan eller jobbet. Plötsligt exploderade en kraftig bilbomb, som snart följdes av ännu en bomb. De orsakade en enorm förödelse. 55 personer dödades, över 370 skadades. Vem bär skulden till denna terror som slår blint mot civilbefolkningen? Vilka krafter är det som trappar upp våldet?
  http://www.proletaren.se/utrikes/terror-mot-syriens-folk

  SionStyrda Amnesty Imperial sprider NWO lögner

  {(*`.,´*)\
  Frimurare Alliansen utrustar terrorister, beviljar PUT, ger månadslön utan minsta arbete
  #
  Uppsalabo leder syriska terrorister
  Red. FriaTider.Se 10 juni 2012

  Abdulbaset Sieda, kurdisk exilsyrier bosatt i Uppsala, har valts till ny ledare för Syrian National Council. Organisationen är den politiska grenen till de terrorister som med utländskt stöd försöker ta över styret i Syrien med vapenmakt.

  Den nyblivne terroristledaren har intervjuats av Afonbladet.

  -Situationen blir sämre och sämre. Nu måste vi arbeta på ett seriöst sätt för att undvika kaos, säger Sieda.

  Terroristledaren är osäker på om han vill se en utländsk invasion av Syrien.

  -Vi har inte krävt det än. Men nu måste vi se över alla möjligheter som kan användas för att undvika att mördandet på civila fortsätter, särskilt kvinnor och barn, förklarar Abdulbaset Sieda.

  Sieda har även intervjuats av Svenska Dagbladet.

  -Man ska göra reformer och strukturera om inom SNC. Vi har två möten med oppositionen framöver, ett i Istanbul och det andra i Kairo. Vi måste också hela tiden bli bättre på att stödja folket i Syrien och jobba med relationerna i omvärlden, förklarar Sieda.

  Sieda hävdar också att terroristerna vill undvika inbördeskrig.

  -Jag tror att regimen blivit svag, man har tappat kontroll över Damaskus och andra städer. Regimen vill kunna få in landet i ett slags inbördeskrig, men vi jobbar allt som vi kan mot detta, påstår Sieda.

  Sieda hoppas även på ett möte i Paris i juli med länderna i ”Friends of Syria Group”. Till de länder som vill verka för demokrati i Syrien räknas Sverige och de brutala diktaturerna i Bahrain och Saudiarabien.

  A, ASET CIAidea klanens terrorister placerade i Uppsala Knutby sektens fasader. Gömstället avslöjad: Abdulbaset Sieda, född 19560622,
  Kamomillgatan 21 lgh 1101,
  754 47 Uppsala
  Piroz Saida, född 19571015, Kamomillgatan 21 lgh 1101, 754 47 Uppsala
  Jin Saida, född 19910512, Kamomillgatan 21 lgh 1101, 754 47 Uppsala
  Gulnaz Saida, född 19941108, Kamomillgatan 21 lgh 1101, 754 47 Uppsala
  http://www.friatider.se/uppsalabo-leder-syriska-terrorister
  Kommentar:
  Skamligt att Sverige förvarar Terrorister i landet.
  http://svenssonsfunderingar.wo
  Killen har säkert Svenskt medborgarskap och hans familj blir förmodligen sin försörjning av svenska skattemedel. Han seglar under svensk flagg för att UD skall hämta hem honom om han blir åtalad som terrorist i sitt hemland. The are bad dogs. Krigar man mot svenska regerinen är man kriminell, krigar man mot sin egen regering under falsk flagg så är man terrorist och skall inte skyddas av svensk lag ut helt enkelt utlämnas till den regering som finns i Syrien. Om inte kan man inte agera för en terroristorganisation. Svenska regeringen spelar taskspel och talar med kluven tunga. Det finns snart inte någon som tror på vad en svensk står för längre. Synd, för ärlighet och rättvisa har varit en dygd i Sverige men den myten har Reinfeldt och hans gäng plockat bort under några år. Numera är det bara lögner och bedrägeri som existerar.

  Det är det levande beviset: Jew-ruled SweCIA PornoKingdom is second hand bordello under control of Military Mafia U$rael

  Sverige gjorde samma förrädiska felet tidigare i flera fall enligt oberoende medier fick även Rafiq HARIRI’s mördare terroristklanen också PUT i detta satellitlandet

  Både Usrael’s och Saudi Arabia’s sionistiska medier också hyllar nu den ligan

  Satanens utvalda terrorister kramas av EU hycklare makter

  Vem är den importerade terrorist schakalen Abdul Basit SIEDA?
  Kurdfientliga och arabfientliga judekonvert horrunge heter klanen CIAidea; ligaledaren är Abdulbajs skìt. SIEDA clan members are the child murderers and therefore they been imported to the EU by the Jewish financial sects. And SIEDA A$$ Abdul is convert Jew.
  Abdulbaset Sieda är importerad BEHRING BREIVIK så att begå brott mot mänskligheten helt under lite olika masker… Uppdrag och kontraktet är exakta likadana
  http://extremeinternetwealth.com/blog/archives/54065/internet/text-cash-network
  http://www.sadlyno.com/archives/3367.html#comment-1245570

  http://www.fido7.net/cgi-bin/forumm.fpl?user=ukrgaymix&num=43829
  http://www.fido7.net/cgi-bin/forumm.fpl?user=uci&num=91534
  http://www.fido7.net/cgi-bin/forumm.fpl?user=buran1&num=19415
  A. ASET CIAidea clan terrorists placed in Uppsala Knutby sect facades
  Abdulbaset SAIDA, född 19560622, Kamomillgatan 21 lgh 1101, 754 47 Uppsala
  – Maybe they are thinking it’s impossible demolishing this suité in Sweden…
  – Don’t make me laugh! This clan is already in the mousetrap like brainless cloakrats; and here is other shìteater members of SIEDA:

  Piroz SAIDA, född 19571015, Kamomillgatan 21 lgh 1101, 754 47 Uppsala

  Jin SAIDA, född 19910512, Kamomillgatan 21 lgh 1101, 754 47 Uppsala

  Gulnaz SAIDA, född 19941108, Kamomillgatan 21 lgh 1101, 754 47 Uppsala
  http://www.friatider.se/uppsalabo-leder-syriska-terrorister
  Spik Harry: Skít in i munnen av Abdulbajs och hennes värdelösa valpar! Bosse EJNERMARK: Ge mig verktyg, jag som frivilligt spikar deras kistor och slänger allihop förrädare rakt in i Baltiska havet!

 2. Intressant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s