Sanningen om 9/11 – Mossad did it!

Brother Nathanaels nya video behandlar 9/11 och han förklarar där vilka det var som låg bakom attacken på World Trade Center i New York 2001 : Mossad, den judiska motsvarigheten till USA’s CIA, planerade och utförde detta värsta av alla terrordåd! I videon får vi även se en intervju med ett av alla tiders mest avskyvärda avskum, Larry Silverstein, ägaren av WTC, som där ljuger så att han tror sig själv när han försöker förklara varför han inte befann sig på plats i ett av de två tornen när dessa rasade samman. Han brukade annars alltid befinna sig där under dagtid. Demonen i fråga befann sig istället ytterst lägligt hos doktorn när attacken började. Han visste mao. i förväg vad som komma skulle. Silverstein och övriga demoner inblandade i 9/11 har dock, tack och lov, sina platser i helvetet redan reserverade, och dessa kan dessa odjur inte avboka.

2 svar till “Sanningen om 9/11 – Mossad did it!

  1. Det var inga sprängmedel, utan det som orsakade att VT gick upp i rök var Hutchinsons effekt som kan förånga järn. En atombomb hade skadat omkringliggande byggnader!

  2. Känner inte till Hutchinson och hans effekt, Sven, men kollade upp lite om saken och det verkar handla om Tesla-teknik, något som man inte vill att folk ska rota i. Så vem vet, kanske använde man detta vid WTC 2001? En sak är dock helt och hållet säker : det judiska Mossad låg bakom terrorattacken. Jag litar till 100 procent på Broder Nathanael när det gäller 9/11 och allt annat när det gäller judarna. Han är världens främste expert på allt som rör judarna och deras kriminella aktiviteter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s