Lissabonfördraget: EU:s nya konstitution

Här inunder kan vi kortfattat läsa vad Lissabonfördraget/konstitutionen innebär (inledningsvis). För att det sk fördraget inte är något annat än en konstituiton för EU och oss är glasklart. Men genom att kalla det hela för ett ”fördrag” så får man det att låta lite trevligare. Men vad det handlar är helt enkelt ”undanhållande av sanning” – dvs, det är ett annat sätt att ljuga på. Ett av pudlarnas favorittrix. På ett liknande vis så kan man tex byta ut ordet fascist mot globalist. Vad du än kallar våra ägare så är och förblir deras mål detsamma! EU är helt enkelt inget annat än en uppdaterad och något snällare version av Nazityskland. Vi tar oss inte till Nazityskland med stormsteg (på Hitlervis), utan lugnt och fint, steg för steg, en bit i taget. Och det hela går så långsamt så vi knappt ens märker av det.

Men vi vet alla om att denna process pågår, för vi känner av det varje gång någon av de nya förändringarna introduceras. Vi känner då, åtminstone de allra flesta av oss, en liten smula obehag; och denna lilla smula obehag kommer sig av att vi känner av att litet stycke av vår frihet då har tagits ifrån oss. Vi håller alltså på att förslavas. Av denna anledning har tom nya partier typ Piratpartiet uppstått, men tyvärr så kan inte ens längre dessa nya polistiska entiteter hjälpa oss, eftersom problemet går långt mycket djupare än så.

Det som är vårt problem är nämligen den internationella bankeliten som äger oss alla. Det är bankerna som bestämmer – inte politikerna. Och detta har inte många insett. Tyvärr. Politikerna är endast bankernas marionetter – de flesta utan att ens veta om det. Här har vi nu SvDs sammanfattning av fördraget/konstitutionen. Lägg även märke till att vi snart kommer att få en EU-president (som vår statsminister kommer vara underställd), och hans namn kommer, vad jag förstår, vara Tony Blair (en psykopat och massmördare som genom sina omfattande lögner lurade det egna hemlandet att delta i det olagliga och orättfärdiga kriget i Irak). Nu blir denna gangster troligen snart vår president. Visst låter det kul?

 

Europeiska rådet

• Får en permanent ord­förande, en ”president”.

• En ”utrikesminister” tillsätts. Beslut i utrikesfrågor kräver enhällighet.

EU-parlamentet

• Polisiära och straffrätts­liga frågor blir överstatliga.

• Parlamentet ska bestå av 750 ledamöter och talman. Sveriges ledamöter utökas från 18 till 20.

Ministerrådet

• Beslut kräver dubbel majoritet: 55 procent av länderna som representerar 65 procent av EU:s befolkning.

Nationella parlament

• Får ökat inflytande över lagstiftningen. En majoritet av dem kan skicka tillbaka kommissionens förslag.

Övrigt

• EU:s stadga för medborg­erliga rättigheter blir juridiskt bindande.

• En miljon EU-medborgare kan uppmana kommissionen att ta fram förslag i en fråga.

• Det blir möjligt för ett land att lämna EU.

6 svar till “Lissabonfördraget: EU:s nya konstitution

  1. Men vad säger vi egentligen, är det inte bara att köra?

  2. Frågan är väl istället om vi är ”körda” eller ”körda med” eller om det nu är ”kört” för oss som fria individer och för Sverige som fritt land???

  3. Mycket farligt är detta för oss romer

  4. Det är farligt för oss alla, Devat, för den internationella bankeliten är allas vår gemensamma fiende.

  5. Daniel Gilfry

    Ang. den Judiska Unionen……. Alla har väl hört de gnällande, lismande judarna förneka att Judeprotokollen är äkta. Jag kan bevisa motsatsen! Till alla som tvivlar,.säger jag bara; läs Judeprotokollen (som skrevs 1897 och talade om hur judarna skulle ta över Europa och världen) och jämför sedan med EU-fördraget och läget i världen för övrigt! Om inte ALLT stämmer överens kan ni be mig hålla käft. Dessutom så fanns mitt parti, C.A.M.P., redan då (fast inte som parti utan som motståndsrörelse) och mina släktingar och deras vänner var faktiskt MED i Schweiz år 1897! (Det är minsann inte bara judar som kan infiltrera och spionera!). Dessa frihetskämpar skrev sina egna protokoll för att kunna bevisa vad judarna höll på med! Tyvärr var folk då som de är nu – slappa, lata och tämligen värdelösa! I mer än hundra år har folk suttit på sina rumpor och tittat på när judarna våldtog vår planet! Nu kan vi tyvärr bara konstatera att det inte längre går att rädda vår planet. Vi får överlämna det till Gud, som kommer nästa år! Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

  6. Har själv läst valda avsnitt av protokollen i fråga, Daniel, och måste medhålla om att utvärderingen din ovan är korrekt. Intyga om deras äkthet kan jag således göra: Ty ingen av kvinna född kan fantisera ihop något liknande. Protokollen är genuina. FAKTUM! Motmedlet mot vidare satanisering av oss alla är att börja leva dygdigare! — på alla punkter och inom alla områden : Ty det som är rent kan inte sataniseras…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s