Krisen i Grekland: väl utförd!

Krisen i Grekland går nu in i nästa fas — katastroffasen!

Vad man, de internationella bankgangstermördarna, hoppas uppnå genom att knäcka Grekland är att tvinga landet att sälja ut allt det äger, något det aldrig ens övervägt att göra om inte de internationella bankgangstermördarna dragit åt tumskruvarna på det vis man nu gjort.

Vi behöver inse att en internationell banksammansvärjning ligger bakom attacken på Grekland, och att denna sammansvärjning har för avsikt att brandskatta oss alla vad det lider. Man har för avsikt att ta allt vi äger ifrån oss — ALLT! — inklusive alla våra rättigheter och friheter, inklusive allt våra framtida generationer kan tänkas äga framöver. Det finns inget någon av oss kan nämna som man inte tänker ta ifrån oss. INGET! Faktum!

Vi kan med egna ögon se att Grekland är utsatt för en attack av internationella storbanker. Vi kan själva läsa om hur dessa banker är beredda att ge Grekland banklån för att överleva, och vi kan själva läsa att de omtänksamma långivarna vill hjälpa Grekland. Vi kan vidare läsa att Grekland först måste gå med på att sälja ut sina statliga tillgångar — om landet vill ”få” dessa lån.

Ingen hjälper alltså Grekland: allt är en businessdeal! Allt handlar om att tvinga Grekland att sälja ut sina tillgångar. Man har mao med flit tvingat Grekland på knä för att kunna stjäla landets tillgångar!

Vad vi har att göra med här är således en internationell gangsterverksamhet av spektakulärt slag — en gangsterverksamhet som via sina banker kan knäcka varje enskilt land i världen, inklusive de allra största som USA. Vi är alltså samtliga, dvs alla världens länder och dessas invånare, i händerna på en liten klick demoniska privatpersoner arbetande för satan själv!

Det handlar om ett internationellt kriminellt och sataniskt mördarsällskap som via sina banker nu är i full färd med att krossa hela västvärldens ekonomi. Anledningen till deras värv är att man hatar allt som det vita kristna väst står för, trots att man bor och verkar här mitt ibland oss, och man har nu för avsikt att göra slut på oss alla och vårt sätt att leva en gång för alltid. Faktum!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s